ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ(15:00)

Κανονικά ο Απόλλωνας στη Λευκάδα

* Προπόνηση χθες σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 10:44

Κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή οι εξ αναβολής αγώνες της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στη Λευκάδα με τον δυνατό Τηλυκράτη(15:00) και στόχος του είναι να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι διατηρούν το αήττητο στην έδρα τους και οι «κυανόλευκοι» χρειάζεται να έχουν πολλή υπομονή στο παιχνίδι τους, για να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Τηλυκράτη.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Απόλλωνα Σάκη Θεοδοσιάδη είναι πως θα έχει στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες, ακόμη και τους νεομεταγραφέντες Πλάτωνα Καρακατσάνη, Περικλή Μηνά και Κώστα Σκούπρα.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του «Ολύμπικ Παρκ» και σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, καθώς στην Κοιλάδα λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που ακολούθησε, ακόμη ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι κατάλληλος για προπονήσεις.

Σήμερα ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και αύριο στις 2 μετά μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για το νησί του Ιονίου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τους αγώνες της 14ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

-Τηλυκράτης-Απόλλων Λάρισας: Κωνσταντίνος Διώτης(Ευρτανίας), Ιωάννης Αντωνόπουλος, Νικόλαος Τσιλίκας(Αιτ/νιας), παρ.Νικόλαος Αθανασίου(Θεσπρωτίας).

- Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγα Φεραίος

Λάμπρος Μπεκιάρης, Βασίλης Τακόπουλος, Γιώργος Παπαλίτσας(ΕΠΣ Καρδίτσας), παρ.

Ιωάννης Κρίκης(ΕΠΣ Τρικάλων).

-Διαγόρας Σεβαστής-Νίκη Βόλου (γηπ.Βατανιακού): Σταύρος Τσιμεντερίδης, Χρήστος Τζιαμπάσης, Θεόδωρος Τζιουβάρας(Κοζάνης), παρ.Δαμιανός Καρακελίδης(Πέλλας).

-Α.Ε.Ιστιαίας-Πύδνα Κίτρους: Χαράλαμπος Τσουκαλάς, Νότης Κουτσόγιαννος, Λυκούργος Τσολακίδης(Αθηνών), παρ. Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτικής Αττικής).

-Α.Ε. Καραϊσκάκης-Φιλιππιάδα(δημ.Αγίων Αναργύρων): Κων/νος Μπούμπας, Γιώτης Κοσμάς, Αθανάσιος Κόλλιας(Ηπείρου), παρ. Άγγελος Αποστολόπουλος(Αχαΐας)

-Αστέρας Πετρίτη-Αμβρακία Κωστακίων (γηπ. ΕΠΣ Κέρκυρας): Στέφανος Στεφάνου, Δημήτριος Τίκας, Ειρήνη Πίγγιου (Θεσπρωτίας), παρ.Κων/νος Δάλλας(Ηπείρου).

-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Νεοκαισάρεια: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, Αθανάσιος Στεφούλης, Βασίλειος Μωυσιάδης(Γρεβενών), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας).

-Θεσπρωτός-Πιερικός(δημ.Ήγουμενίτσας):

Μιχαήλ Ρίππης, Ηλίας Γκαρτζονίκας, Παύλος Φραγκούλης(Πρέβεζας), παρ.Ιωάννης Μεριανός(Κέρκυρας).

* Εξάλλου, στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής και στην αναμέτρηση ΑΠΕ Λαγκαδά - Α.Ο. Καρδίας Θεσσαλονίκης, διαιτητής ορίσθηκε ο Διονύσιος Παλιούρας (ΕΠΣ Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αντώνης Ζήλος (ΕΠΣ Λάρισας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass