Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ

Αλλαγή προεδρίας στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 14:00

Ένας από τους πιο πετυχημένους παράγοντες όχι μόνο του θεσσαλικού στίβου αλλά και του ελληνικού, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης ανακοίνωσε με επιστολή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στη γενική συνέλευση για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Χιώτης υπήρξε από τους πρωτεργάτες στην ένωση των ΕΑΣ Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλίας ενώ ήταν και ο πρώτος πρόεδρος της κοινής ένωσης.

Άγνωστο είναι ποιος θα είναι ο διάδοχός του καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος. 

Αναλυτικά η επιστολή του Αντώνη Χιώτη αναφέρει τα εξής:

«Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, λήγει η θητεία μου ως προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Την Πέμπτη 23 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να ανανεώσω την υποψηφιότητά μου και ότι ως υποψήφιος αντιπρόσωπος εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου θα προταθεί το μέλος του Δ.Σ. και έφορος στίβου κ. Χρήστος Μπάκος. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ από το 2000 – 2004, ως αντιπρόεδρος και έκτοτε ως σήμερα πρόεδρος. Θεωρούσα τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, τον ιστορικότερο σύλλογο με τμήμα κλασικού Αθλητισμού στη Θεσσαλία και έναν από τους 27 συλλόγους, που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της Ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ, να προΐσταται ο εκπρόσωπός του στην περιφερειακή Ένωση της Ομοσπονδίας .Με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια με τις όποιες δυνάμεις μου να συνδράμω παρά τις δύσκολες συγκυρίες στην προσπάθειά της για την επίτευξη των στόχων της. Στήριξα πρόσωπα, αποφάσεις και δραστηριότητές της. Πρωτοστάτησα στην ένωση των δύο ΕΑΣ της στη διευρυμένη ΕΑΣ της Θεσσαλίας. Επί σειρά ετών πολλές σημαντικές διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού συνδιοργανώνονται από την ΕΑΣ, με τη στήριξη της περιφέρειας και άλλων φορέων. Ενδεχομένως υπήρξαν και λάθη και παραλείψεις και πάντα υπάρχει και το καλύτερο και το νεότερο.

Για την ανανέωση λοιπόν δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αγαπητούς φίλους Κώστα Παναγόπουλο και Βασίλη Σεβαστή, που με τίμησαν και με στήριξαν.

Τους συναδέλφους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Τους εργαζόμενους Τεχνικούς και Διοικητικούς της Ομοσπονδίας για τη συνεργασία τους. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της ΕΑΣ, τις διοικητικές υπαλλήλους.

Τους συνεργάτες Κριτές. Τους Φορείς για τη στήριξή τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των σωματείων, που τόσα χρόνια με τιμούσαν με την ψήφο τους.

Αποχωρώ από το Δ.Σ. της ΕΑΣ Θεσσαλίας αλλά παραμένω εργάτης του Αθλητισμού, όπως στο μεγαλύτερο μισό της ύπαρξής μου, από το μετερίζι του προέδρου του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, του ιστορικού συλλόγου, χάριν του οποίου κατάφερα να αναλάβω την τιμητική θέση του προέδρου της ΕΑΣ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Χιώτης»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass