ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Πρώτη η Αλεξούλη, δίνει μάχη για το όριο…

* Επόμενος αγώνας οι Βαλκανικο

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 10:50

Η Χάιδω Αλεξούλη, η Λαρισαία αθλήτρια του Πελασγού επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά

είναι ότι η κορυφαία Ελληνίδα άλτρια του μήκους καθώς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ πήρε την πρώτη θέση με άλμα 6.46 που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο αλλά όχι και το εισιτήριο της συμμετοχής της για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες κλειστού στίβου που θα γίνουν στο Βελιγράδι (το σχετικό όριο είναι 6.50).

Όμως η Αλεξούλη θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να πιάσει το όριο στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού στίβου που θα γίνουν 24-25 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι η Αλεξούλη είχε άλμα 6.78(στον ανοιχτό στίβο) που της έδωσε και τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

 Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου σημείωσε με άνετο τρόπο η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Στα προκριματικά του αγωνίσματος κατά την 2η ημέρα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, σημείωσε 14.07μ στο ένα και μοναδικό της άλμα και πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία χειμερινή διοργάνωση του στίβου, που θα γίνει 3-5 Μαρτίου.

Μέχρι στιγμής τα όρια συμμετοχής έχουν πιάσει οι Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Ραφαηλία Σπανουδάκη, Μαρία Μπελιμπασάκη (60μ), Μιχάλης Σταματόγιαννης (σφαιροβολία), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Κώστας Φιλιππίδης (βάσει κατάταξης, αφού το όριο είναι 5.78μ ή διαφορετικά μετέχουν οι 12 καλύτεροι) και Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν)

Η κατάταξη στο άλμα εις μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου είχε ως εξής:

Χάιδω Αλεξούλη (Πελασγός Λάρισας) 6.46μ, Ευθυμία Κολοκυθά 6.21μ, Ανδριάνα Γράβαλου (ΑΕΚ) 6.05μ, Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών) 5.97μ, Μάρθα Χαλκιαδάκη (ΓΣ Κηφισιάς) 5.95μ, Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) 5.80μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass