ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Κοιτάμε μπροστά...

• Ο Απόλλων πάντα πρέπει να είναι δυνατός

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 11:40

Νέα απώλεια βαθμών σε εκτός έδρας παιχνίδι είχε προχθές το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με αντίπαλο τον Πιερικό.


Λίγο το βαρύ γήπεδο, λίγο η ατυχία αλλά και η κατάφωρη αδικία από τη διαιτησία, είχαν ως αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα να χάσει τους δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη της ανόδου.
Σίγουρα η λευκή ισοπαλία απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της Κατερίνης αφήνει πικρία και απογοήτευση, καθώς το 0-0 έφερε τον Ολυμπιακό Βόλου πιο κοντά στον Απόλλωνα και η διαφορά μειώθηκε στους δύο βαθμούς.
Ψύχραιμος πάντως είναι ο προπονητής των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος σε χθεσινές του δηλώσεις επισήμανε τα εξής: «Κοιτάμε μπροστά και δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Οι παίκτες μου γνωρίζουν πολύ καλά πως ο πρωταθλητισμός έχει τα ευχάριστα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Και στα δύσκολα χρειάζεται να αντιδράσουμε όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και να πάμε στο Κίτρος το Σάββατο, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και έχω τονίσει πως κάθε παιχνίδι από δω και πέρα στην κυριολεξία είναι και ένας τελικός».

 

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ
Εκτός όμως από την απώλεια βαθμών, ο Απόλλωνας είχε και τραυματισμούς παικτών του. Ο σοβαρότερος από όλους είναι αυτός του Μηνά, του οποίου γύρισε το γόνατο και η μαγνητική θα δείξει κατά πόσο θα μπορέσει να παίξει ή όχι στον αγώνα του Σαββάτου.
Με προβλήματα τραυματισμών επέστρεψαν από την Κατερίνη και οι Σαχινίδης, Πέντα, Καρακατσάνης, θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη.
Όσον αφορά στον Ράτκο Μουταφτσίσκι, που λόγω ψύξης δεν ταξίδεψε στην Κατερίνη, αναμένεται από σήμερα να μπει κανονικά στο πρόγραμμα.
Σημειώνεται πως στον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους επανέρχεται ο Σάββας που εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο γκολκίπερ Σταυράκης θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Θεοδοσιάδη.


ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2-0
Με 2-0 κέρδισε τελικά η Α.Ε. Καραϊσκάκης, στη Λευκάδα τον Τηλυκράτη. Ως γνωστόν, η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής διεκόπη στο 17’ λόγω δυνατής βροχής κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ από το γκολ του Γυφτοκώστα στο 4’.
Χθες η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν ανώτερη και έφτασε στο τελικό 0-2 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μαζιώτης στο 55ο λεπτό, ενώ ο Κόλινς στο 85’ σημάδεψε το δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ.
Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε ως εξής:

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)
Απόλλων Λ.    43-14    45
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ολυμπιακός Β.    31-9    43
Πύδνα Κίτρους    28-10    40
Διαγόρας Σεβαστής    31-18    39
Νίκη Βόλου     29-16    39
Καραϊσκάκης    20-8    39
Τηλυκράτης    17-16    26
Ρήγας Φεραίος    26-29    23
Πιερικός    12-18    21
Ελευθεροχώρι    16-24    20
Φιλιππιάδα    14-25    19
Θεσπρωτός    15-28    18
Ιστιαία    15-27    14
Αμβρακία Κωστακίων    12-26    12
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αστέρας Πετριτή    17-34    11
Νεοκαισάρεια    14-33    10
*Λόγω της χθεσινής αναμέτρησης, δεν θα γίνει ο προγραμματισμένος γι’ αύριο τελικός του ομίλου για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τη Νίκη Βόλου.

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass