ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ:

Φτάνει πια...

• Δεν θα ανεχθούμε τη συνεχιζόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων εις βάρος μας

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 11:12

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στην οποία αναφέρει πως τελευταία γίνονται διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδος τους, τονίζοντας πως δεν θα ανεχθεί την συνεχιζόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων.


Χαρακτηριστικά τονίζει τα εξής: «Ως διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενός από τα πλέον ιστορικά σωματεία του νομού Λάρισας, επιλέξαμε συνειδητά εδώ και πολλά χρόνια -παράλληλα με την μεγιστοποίηση της αγωνιστικής προσπάθειάς μας - να αποδίδουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς όλους τους συντελεστές του αθλήματος και να αναγνωρίζουμε ότι το ανθρώπινο λάθος είναι στοιχείο του παιχνιδιού.
Διαπιστώνουμε, όμως, ότι τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν κατά συρροή σημαντικά λάθη στους αγώνες μας, αποκλειστικά και μόνον εναντίον της ομάδας μας, η οποία σε κανένα σημείο της διαδρομής της δεν επιζήτησε την εύνοια του οποιουδήποτε, αλλά θεωρεί δεδομένη την απόδοση μόνον του ό,τι της αναλογεί.
Για να μην μακρηγορήσουμε, θα αναφερθούμε μόνον σε πρόσφατα κραυγαλέα περιστατικά, όπως με τον Αχιλλέα Φαρσάλων (ο βοηθός απέτρεψε τον διαιτητή από το να καταλογίσει πέναλτι υπέρ μας), με την Αστραπή Νέας Πολιτείας (ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του α’ ημιχρόνου ενώ ποδοσφαιριστής μας ήταν έτοιμος να διεκδικήσει την επίτευξη τέρματος!) και το αποκορύφωμα στον προχθεσινό αγώνα στο Αργυροπούλι, όπου ο βοηθός κ. Ακρίβος παρέσυρε τον διαιτητή κ. Χήτο να αλλάξει την απόφασή του και να καταλογίσει ανύπαρκτο πέναλτι κατά της ομάδας μας. Και σαν να μην έφθανε αυτό, με μία εντελώς αψυχολόγητη απόφασή του, ύστερα από τρία λεπτά ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη «τραβηγμένη από τα μαλλιά» ποδοσφαιριστή μας δήθεν για καθυστέρηση, στερώντας μας σημαντικό μέρος των πιθανοτήτων μας για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.
Είμαστε αναγκασμένοι να τονίσουμε προς κάθε πλευρά ότι η τακτική των χαμηλών τόνων που ακολουθεί η ομάδα μας δεν αποτελεί αδυναμία αλλά δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί τη συνεχιζόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων εις βάρος της. Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι ανάγκη - ειδικά σε αυτή την πολλαπλά ταραγμένη περίοδο - να αποτελούν εστία αδικαιολόγητης έντασης στα γήπεδα και να είναι πρόξενοι θλιβερών καταστάσεων που όλοι θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι οριστικά παρελθόν από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass