ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Συνεύρεση Ερασ. ΑΕΛ και Κούγια

• Τι είπαν οι δύο πλευρές

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 14:15

Πραγματοποιήθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του «Μύλου» η κοπή της πίτας των Αγωνιστικών Ομάδων του Σωματείου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Κωσταρόπουλος και παράλληλα τιμήθηκε η μνήμη του αείμνηστου δημοσιογράφου Κώστα Μπετχαβέ με απονομή πλακέτας στον γιο του Δημήτρη.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Τσαγκάλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγωνιστική άνοδο των ομάδων της Ερασ. ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η βελτίωσή τους σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστεί και κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια σε ένδειξη σεβασμού προς την ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας πρέπει να προσέχει όλα τα παιδιά.
Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να σταματήσει η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών και ότι θα ήθελε πάρα πολύ την εκδήλωση κοπής της πίτας να την έκαναν μαζί όπως και πέρσι Ερασ. ΑΕΛ και ΠΑΕ.
Ο κ. Τσαγκάλης με τη σειρά του είπε ότι «εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες με στόχο το καλύτερο για το σωματείο».
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε να λείψει από εκδήλωση της ΑΕΛ.
Οι αρχηγοί των ομάδων της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ έκοψαν την πίτα, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Έλενα Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass