ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ

Αθλητισμός και ανθρωπιά πάνε μαζί...

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 14:29

Αθλητισμός και ανθρωπιά πάνε μαζί, αυτό ήταν το μήνυμα του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη κατά τη χθεσινή εκδήλωση της βράβευσης των καλυτέρων αθλητών και αθλητριών αλλά και συλλόγων του Δήμου Λαρισαίων το 2016.


Αφορμή αποτέλεσε η ενέργεια της ΑΕΛ και το μήνυμα για τα προσφυγόπουλα που έχει στη φανέλα της αντί εμπορικής διαφήμισης, ενώ ο δήμαρχος βλέποντας την άνοδο του αθλητισμού ανακοίνωσε ότι του χρόνου η εκδήλωση θα «μετακομίσει» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης τόνισε την αθλητική άνοδο της πόλης αλλά και τη βελτίωση των υποδομών που θα υπάρξει ώστε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας όταν παρέλαβε το βραβείο για την άνοδο της ΠΑΕ ΑΕΛ είπε ότι η ομάδα του έχει πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανθρωπιάς ενώ δώρισε στον δήμαρχο μια φανέλα του Ντοντό με τις υπογραφές όλων των παικτών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τιμητική πλακέτα στον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα που την παρέλαβε από τον Γιώργο Κωσταρόπουλο.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των εθελοντών ήτοι Τροχαία Λάρισας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ, Σύλλογος VESPA Λάρισας, Σύλλογος Μοτ/των MOTO RIDERS, Σύλλογος Μοτ/των ΛΕΦΦΑΜ, Ραδιοερασιτέχνες Θεσσαλίας, Κέντρο Αποκατάστασης «Απολλώνειο», Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή», Συνδ. Κριτών Στίβου Αν. Θεσσαλίας, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Ελλ. Ομάδα Διάσωσης, Ποδ. Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας.

 

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass