Σάκης Θεοδοσιάδης: Έχω παίκτες με άριστους χαρακτήρες

* Δημ. Μουρούτης: «Ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας»

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2017 22:31

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίσθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος εγκωμίασε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν και για τον άριστο χαρακτήρα τους.

Τόνισε πως κανείς δεν εφησυχάζει μετά το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού Βόλου στο Ελευθεροχώρι και πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο τεχνικός του Θεσπρωτού Δημήτρης Μουρούτης αφού πρώτα χαρακτήρισε τον Απόλλωνα ως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, στάθηκε στις ελλείψεις της ομάδας του από τραυματισμούς και κάρτες, τονίζοντας ότι πλέον η ομάδα του κοιτάει τη δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για ακόμα μία φορά. Σήμερα ήρθε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που ερχόταν από τρεις σημαντικές νίκες κι έχοντας καλή ψυχολογία. Μία ομάδα που βελτιώθηκε πάρα πολύ από όταν ανέλαβε ο κ. Μουρούτης και πατάει καλά. Εμείς όμως ήμασταν πειθαρχημένοι και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά και ήταν σοβαροί από την αρχή έως το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θεσπρωτός μας έβαλε δύσκολα, αλλά όπως έχω πει αυτά τα ματς είναι υπομονής και ηρεμίας. Κατορθώσαμε βάλαμε ένα γκολ και συγχρόνως μπήκαν και οι βάσεις για να φτάσουμε στη νίκη που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, πιστεύω πως κάναμε και τον αντίπαλο να απογοητευτεί.

Εμείς κρατάμε την ουσία που είναι οι τρεις πόντοι και συνεχίζουμε βλέποντας μπροστά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, έχοντας όμως μπροστά μας και δεκαπέντε μέρες για να ξεκουραστούμε. Σε αυτό το διάστημα θα έχουμε και κάποιες επιστροφές παικτών και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες.

Να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε στην προσπάθεια των παικτών, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον αντίπαλό μας και στον προπονητή του κ.Μουρούτη».

-Αν ο Απόλλων αισθάνεται πιο άνετα μετά της γκέλες των αντιπάλων του: «Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει εφησυχασμός και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είδατε κι εσείς πως κάποια παιχνίδια που μπορεί να φαίνονται εύκολα, κρύβουν πολλές δυσκολίες για τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά. Πιστεύω πως κι η ΑΕ Καραϊσκάκης θα βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου μέχρι το τέλος».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ(Θεσπρωτός):

«Ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σήμερα, είχαμε πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς και από κάρτες, ενώ πριν αρχίσει το παιχνίδι, είχαμε πάλι τραυματίες. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά ξέραμε ότι απέναντί μας έχουμε την καλύτερη ομάδα η οποία δίκαια είναι εκεί που είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ήρθαμε να παίξουμε, χάσαμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με ηρεμία και να επανέλθουν γρήγορα οι τραυματίες και να κοιτάξουμε την πορεία μας στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΑΚΟΣ(Απόλλων Λάρισας): «Να συγχαρώ τους συμπαίκτες πρώτα, για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και τον προπονητή μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη τη βδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μία οικογένεια, αυτό το δημιούργησε ο κ.Θεοδοσιάδης και γι’αυτό φαίνεται η δύναμή μας στο γήπεδο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΟΝΗΣ(Θεσπρωτός): «Ήρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό και παίξαμε χωρίς άγχος καθώς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος κέρδισε δίκαια, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, ενώ στο 2-0 εκεί κρίθηκαν τα πάντα. Συνεχίζουμε με ηρεμία την προσπάθειά μας και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Απόλλωνα και να πετύχει τον στόχο του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass