ΞΕΝΟΔΟΧΟΦ, ΦΑΤΙΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Τρεις σε απολογία για την ΑΕΛ

• Φιλικός αγώνας την Παρασκευή με τον Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 23:27

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης στην προχθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές δεν ασχολήθηκε με το επεισόδιο ανάμεσα στον Φατιόν και τον Ξενοδόχοφ που έγινε προς το τέλος του αγώνα όταν ο Φατιον δεν έκανε «τείχος» αλλά στην ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισαν να καλέσουν και τους δύο σε γραπτή απολογία.

Έδωσαν μάλιστα περιθώρια τριών ημερών γιατί όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου».
 Η λαρισινή ΠΑΕ ΑΕΛ κάλεσε σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών και τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα, διότι όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ: «παρά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενώ αυτό βλάπτει την προπονητική του αγωγή ως μέλος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεχίζει να κάνει παράλληλες προπονήσεις με τον «αμφιλεγόμενης» αξίας γυμναστή Ι. Πλιάτσικα, με αποτέλεσμα η προπονητική του συμπεριφορά στις τακτικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις οποίες και μόνο είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει, είναι συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή».
Στο μεταξύ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης που χθες βρισκόταν στην Αθήνα έδωσε διήμερη ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της 2ας Απριλίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η λαρισινή ομάδα θα δώσει φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή στις 4 μ.μ. στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, που προηγείται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό στον αγώνα, ΑΕΛ-Παναιτωλικός, στο ΑΕL FC Arena, κόπηκαν 1.641 εισιτήρια. Τα λιγότερα εισιτήρια τη χρονιά αυτήν, στο AEL FC Arena, έχουν κοπεί στο ΑΕΛ-Κέρκυρα 1.362 εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ έχει μέσο όρο 2.509 εισιτήρια ανά αγώνα, σε δεκατρία παιχνίδια.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass