Έκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι του Φαλανιακού

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 10:09

Μέσα σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα, οι παλαίμαχοι του Φαλανιακού έκοψαν τη βασιλόπιτα, στο καφέ «Πιάτσα».

Στην πρόσκληση ήταν όλοι παρόντες, παλαίμαχοι κάθε ηλικίας, παράγοντες και πρόεδροι πρώην διοικήσεων, η σημερινή διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Καρακίτσιο.

Σε σύντομο χαιρετισμό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Λυγούρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Ζήτησε από όλους να είναι κοντά στον σύλλογο, σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Αποστόλης Καρακίτσιος, ο οποίος συνεχάρη τους παλαιμάχους για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και θέλουμε τη στήριξή σας».

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 1988 Δημήτριος Παραφέστας(νυν τεχνικός του Αχιλλέα), ο οποίος χάρισε το συμβολικό ποσό που κέρδισε στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων του Φαλανιακού.

Για το μουσικό μέρος φρόντισε η ορχήστρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ζήση Καλογιάννη(μπουζούκι), πλαισιωμένος από τους Γιάννη Μάνο(κιθάρα), και Ελπινίκη Μόκια(τραγούδι).

Οι παλαίμαχοι που εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους χορηγούς, όρισαν τριμελή επιτροπή για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνδέσμου που αποτελείται από τους Κώστα Λυγούρα, Τάσο Καστανούλια και Ιωάννη Μπλάνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass