ΓΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Ζητείται επειγόντως νίκη

*Α. Παπαδόπουλος: «Τελικός για μας το ματς με το Ψυχικό» *Γ. Σκαραφίγκας: «Στα μέτρα μας το παιχνίδι με τον Αμύντα»

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 22:00

Την κακοδαιμονία του 2ου γύρου θέλουν να ξορκίσουν στην ΑΕΛ αφού η ομάδα μετρά μόνο μία νίκη (στο λαρισινό ντέρμπι επί του Γυμναστικού) στα επτά συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει στον επαναληπτικό γύρο της Α1 Εθνικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο αντίστοιχο διάστημα στον α’ γύρο της διοργάνωσης το πρόσημο για τους «βυσσινί» ήταν θετικό με 4-3. Η λαρισινή ομάδα από τη ζώνη των πλέι οφ στην οποία βρισκόταν στον α’ γύρο κινδυνεύει να εμπλακεί σε τυχόν περιπέτειες, αφού πλέον η απόστασή της από τη ζώνη των πλέι άουτ είναι δύο νίκες. Προς επίρρωση των παραπάνω και τα λόγια του τεχνικού Αβραάμ Παπαδόπουλου που χαρακτήρισε το ματς του Σαββάτου στο κλειστό της Νεάπολης με το Ψυχικό τελικό. Οι «βυσσινί» στο παιχνίδι του α’ γύρου είχαν χάσει στον πόντο από ένα γκολ-φάουλ των αντιπάλων και πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη ρεβάνς.

«Είναι ένας τελικός στην προσπάθειά μας να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει ταλέντο και παίκτες που επιθετικά είναι πολύ καλοί. Πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος ερωτηθείς για το πόσο έχει επηρεάσει το τελευταίο αρνητικό σερί τους παίκτες της ομάδας είπε:

«Σίγουρα οι παίκτες έχουν επηρεαστεί ως έναν βαθμό. Πιστεύω όμως ότι η προσωπικότητα που διαθέτουν θα τους επιτρέψει να ανατρέψουν την κατάσταση».

Αγωνιστικά η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Στο στρατόπεδο του Γυμναστικού το ζητούμενο είναι αρχικά η ομάδα να «κλειδώσει» μία θέση στα πλέι άουτ, δηλαδή να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και κατ’ επέκταση να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο στόχος είναι εφικτός για τους «πράσινους» αρκεί να κερδηθούν παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Αμύντα στο κλειστό του Υμηττού. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού Γιώργου Σκαραφίγκα ότι για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται μία εκτός έδρας νίκη, γι' αυτό και το παιχνίδι με τον Αμύντα αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη λαρισινή ομάδα.

Ο Νίκολιτς για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε δυνατά χθες, ωστόσο δεν εκφράζονται ανησυχίες σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου. Οι υπόλοιποι παίκτες δίνουν κανονικά το «παρών».

«Όλα τα ματς είναι κρίσιμα για μας, αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να το κερδίσουμε. Πρέπει όμως να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Να δείχνουμε δηλαδή στον αντίπαλό μας ότι θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα» επισήμανε ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Εν τω μεταξύ κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας του Χολαργού με τον Αρκαδικό για την 23η αγωνιστική της Α2 Εθνικής ( 25/3) μετά από σχετική απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ε.Ο.Κ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass