ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δεν παίζουν Πέντα, Καρακατσάνης και Φιρινίδης

*Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Θανάσης Σάββας

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2017 22:40

Αν και έχει διακοπή το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου, στον Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν επιτρέπεται στην παρούσα φάση χαλάρωση.

Χθες λοιπόν οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Κοιλάδας και το ίδιο θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης είναι πολύ ευχαριστημένος διότι οι ποδοσφαιριστές συνειδητοποιούν πως το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου και μέχρι τότε θα είναι αυστηρά προσηλωμένοι στους στόχους για να υλοποιηθούν.

Όσον αφορά τώρα στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, δεν θα αγωνισθούν οι Μαρσέλο Πέντα, Πλάτωνας Καρακατσάνης και Γιάννης Φιρινίδης.

Οι δυο πρώτοι θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τη Δευτέρα, ενώ τον Φιρινίδη που είχε χτυπήσει στο δάκτυλο του χεριού του στον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους θέλει να προφυλάξει ο Θεοδοσιάδης, ώστε να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι.

Εν τω μεταξύ, με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικά ο Θανάσης Σάββας για την αποβολή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Έτσι εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της ποινής του στον αγώνα με τον Θεσπρωτό και τις άλλες δυο αγωνιστικές θα εκτίσει στους αγώνες με Ελευθεροχώρι (εκτός έδρας) και Αστέρα Πετρίτη (εντός έδρας).

Θα επανέλθει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, στις 23 Απριλίου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 26/3.

Στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την ΑΕ Καραϊσκάκης που θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Γρεβενών, διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδόπουλο από την ίδια Ένωση και τον Βασίλη Μωυσιάδη από τα Γρεβενά.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

*Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΕ Καραϊσκάκης (14.30, ΔΑΚ Γρεβενών) Πανυτσίδης, Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Μωυσιάδης (Γρεβενών), παρ. Αντώνης Βαλιώτης (Λάρισας)

*Αχαϊκή – ΑΕ Κηφισιάς (14.30, ΔΑΚ Άργους)

Γκιάφης, Βασιλόπουλος, Κουτρομάνος (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Ιωάννης Νάσκος (Αργολίδας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass