Έκοψε την πίτα το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Σουφλαρίων

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2017 9:47

Την πίτα έκοψε το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο. Σουφλαρίων στον «Μύλο 1927». Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητριών όλων των τμημάτων του συλλόγου αλλά και των γονιών των παιδιών. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος κ. Καβριγιάννης Μαρίνος αναφέρθηκε στην ιστορία του Α.Ο. Σουφλαρίων και τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ίδρυσαν τον σύλλογο.

Κάλεσε τους γονείς να γίνουν πιο ενεργοί, συμμετέχοντας περισσότερο στις δραστηριότητες του. Αναφέρθηκε στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου που ολοκλήρωσε την 1η φάση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 14 νίκες σε 14 παιχνίδια και ξεκινάει τη Β΄ φάση που οδηγεί στην άνοδο στη Β΄ Εθνική με αισιοδοξία και πίστη ότι στις 20/5 που ολοκληρώνεται η Β΄ φάση θα πανηγυρίσει την άνοδο. Ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες ατομικές και ομαδικές.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κουκούλης μίλησε για την ανάγκη στήριξης των παιδιών από τους γονείς, τονίζοντας ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξή τους στον αθλητισμό. Τους κάλεσε να είναι κοντά τους στους αγώνες και να χαίρονται την κάθε τους στιγμή είτε είναι νίκη είτε είναι ήττα. Τα παιδιά μαθαίνουν και από τις νίκες και από τις ήττες.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το φλουρί έτυχε στην αθλήτρια Αθηνά Παπαδοπούλου από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το δώρο ήταν μία δωροεπιταγή από την εταιρία αθλητικών ειδών Braco και αθλητικά είδη από το κατάστημα αθλητικών ειδών Σακοράφα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass