ΜΕ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ

Αρχίζει η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

*Ο Αβραάμ αγωνίσθηκε με την εθνική Κύπρου υπό το βλέμμα του Ναζλίδη!

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 12:00

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα που θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και με κεντρικό πρόσωπο τον Θοδωρή Βουτυρίτσα που ανέλαβε πλέον νέος τεχνικός στην ομάδα με στόχο να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας για τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα(λογικά φθάνουν οι 24 βαθμοί αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ίσως χρειαστούν οι «βυσσινί» έναν βαθμό, αν ειδικά ο Ηρακλής κερδίσει στην Κέρκυρα τη φερώνυμη ομάδα).

Από δω και πέρα η ομάδα έχει λιγότερο άγχος και μετά το χθεσινό ρεπό υπάρχει και ψυχολογική αποφόρτιση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Βουτυρίτσας στον πρώτο αγώνα της καριέρας του ως προπονητής στη Σούπερ Λίγκα θα έχει προβλήματα καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φάρκας, Αναστασόπουλο και Αγκάνοβιτς ενώ τραυματίες είναι οι Τικίτο και Ντοντό.

Το ζητούμενο στην Τούμπα είναι μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό που φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Αυτό που ζητάει η ΑΕΛ είναι να δείξει ότι έχει μια αξιόπιστη ομάδα που του χρόνου θα πάει καλύτερα και θα είναι πιο ανταγωνιστική.

Από κει και πέρα στο θέμα της πρόσληψης προπονητή δεν υπάρχουν νεότερα και μένουμε στη δήλωση του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια ότι θα πάρει ξένο προπονητή(ακούστηκε το όνομα του Πορτογάλου Ζόρζε Κόστα, μέχρι πριν μερικούς μήνες προπονητή της εθνικής Γκαμπόν).

ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ

Η πολύ καλή χρονιά που έκανε ο Ανδρέας Αβραάμ με την ΑΕΛ του έφερε την κλήση στην εθνική Κύπρου αλλά και τη συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Εσθονία(0-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Αβραάμ αγωνίσθηκε για είκοσι λεπτά ως αλλαγή στη θέση του Στυλιανού. Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα ενός άλλου παίκτη της ομάδας, του Θωμά Ναζλίδη, που ταξίδεψε στην Κύπρο.

 Ο άλλος διεθνής της ΑΕΛ, Γιάνις Ικαούνιεκς, έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην εκτός έδρας ήττα της Εθνικής Λετονίας, με 1-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass