«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α' ΕΠΣΛ ΠΟΕ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Αγωνία τέλος για τέσσερις ομάδες

* Δεν άλλαξε το σκηνικό στην πρώτη τετράδα με τον Αχιλλέα Φ. να διατηρεί το +11 *Σημαντική νίκη για το Καλοχώρι

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 11:22

Αγωνία τέλος για ΠΟΕ, Αργυροπούλι, Φαλανιακό και Βλαχογιάννι που «κλείδωσαν» και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία (αποφεύγουν τα πλέι άουτ) μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σε ό,τι αφορά στον Σμόλικα Φαλάνης, μαθηματικά δεν έχει οριστικοποιήσει την σωτηρία διαθέτει ωστόσο ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών. Μαθηματικές ελπίδες για την 11η θέση διατηρεί το Καλοχώρι μετά το χθεσινό 1-0 επί του Σμόλικα.

Από κει και πέρα Μακρυχώρι και Λάρισα 2012 βρίσκονται οριστικά πλέον στα πλέι άουτ και το μόνο που απομένει είναι η θέση στην οποία θα τερματίσουν, ενώ η Αστραπή Ν. Πολιτείας μετά το εμφατικό 8-0 επί του Αστέρα Τυρνάβου μείωσε τη διαφορά της στους 7 βαθμούς από τη 12η θέση.

Σε ό,τι αφορά στη μάχη της κορυφής, η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, αφού όλες οι ομάδες της τετράδας, ήτοι Αχιλλέας Φ., Δωτιέας Αγιάς, Δήμητρα Γιάνν. και Οικονόμος πέτυχαν νίκες.

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής ημέρας οι πέντε συνολικά κόκκινες κάρτες που βγήκαν στο παιχνίδι του ΠΟΕ με τη Λάρισα 2012 (2-1), στο οποίο σημειώθηκε ένταση και προσωρινή διακοπή.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε για ακόμα μία φορά (Τρίτη συνολικά φέτος) από τη Φαλάνη κερδίζοντας χθες τον μαχητικό Φαλανιακό με 3-2, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν στο μεγαλύτερο διάστημα την κατάσταση, ωστόσο στα τελευταία λεπτά μετατράπηκε σε ντέρμπι.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων άνοιξε το σκορ στο 21' όταν ο Νάστας κέρδισε πέναλτι από τον Φατούρα το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 0-1, ενώ στο 35' ο Πετράκης δέχθηκε την μπάλα από τον Κακαζούκη, έκανε μία πολύ ωραία κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα πιο εύκολα για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα όταν στο 61' ο Λόλας μετά από ασίστ του -MVP για την ομάδα των Φαρσάλων- Πετράκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα οδηγηθούν με ασφάλεια και χωρίς άγχος στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Φαλανιακός ενέτεινε τις προσπάθειές του και σε συνάρτηση με τον εφησυχασμό που επέδειξαν οι παίκτες του Αχιλλέα, έκανε το παιχνίδι ντέρμπι.

Αρχικά στο 79' ο Λυγούρας με κοντινό σουτ έκανε το 1-3, ενώ στο 83' ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3 βάζοντας στο παιχνίδι φωτιά. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν καθώς στο 87' ύστερα από σέντρα από τα δεξιά, ο Ντάλλας έκανε άστοχη έξοδο, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε σε παίκτη των γηπεδούχων, ενώ στο 90'+1' μετά από φάουλ του Φατούρα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Ντάλλας κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα ανάμεσα από δύο αντιπάλους. Τέλος στο 90'+3' ο Φατούρας επιχείρησε συρτό σουτ με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο Ντάλλας επενέβη σωτήρια και έβαλε τέλος στην αγωνία.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους Νατσιούλα και Γκαρέλη.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Φατούρας, Δ. Αλατάς, Λιλολάρι, Γ. Πανταζής (81' Γκάζι), Μπλέντι, Λυγούρας, Ηλ. Πανταζής (65' Ντανίκας), Ι. Αλατάς (65' Παπαγεωργίου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Τλούπας (76' Γιώργης), Νάστας (73' Κοντοβάς), Λόλας (68' Περήφανος), Πετράκης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ

Ο Δωτιέας Αγιάς πέρασε από το Αργυροπούλι κερδίζοντας με 3-0 την τοπική Δόξα και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους για μία ακόμα φορά ήταν ο επιθετικός Γιώργος Τσατσαλίδης, ο οποίος ανήμερα της ονομαστικής του εορτή, πέτυχε δύο γκολ.

Αρχικά στο 30' άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 75' ολοκλήρωσε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας με πέναλτι (που είχε κερδίσει ο Χαλάτσης) το τελικό 0-3.

Το 0-2 είχε πετύχει στο 44' ο Μαλάκος με ωραία ενέργεια και αφού συνδυάστηκε άψογα με τους Τσατσαλίδη, Χαλάτση.

Για τους γηπεδούχους που προσπάθησαν για το καλύτερο, ο Ζάχος είχε δοκάρι στο 47'.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς (87' Γκουρτζούμης), Μάρκου, Κούλπας, Μπουζούκας (80' Τσίτσιας), Ριζούλης, Βουγιατζής (55' λ.τ. Χαρισούλης), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Σούλι (70' Φιλιππούλης), Τσακάλι, Ντελής, Γούτος Ν., Νάτσης, Ντακούλας, Μπόντε (65' Τσιρογιάννης), Μαλάκος (78' Σβερκούλης), Χαλάτσης, Τσατσαλίδης.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στον Τύρναβο όπου η Δήμητρα Γιάννουλης πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 4-2.

Πλούσιο όχι μόνο σε γκολ αλλά και σε φάσεις εκατέρωθεν το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές η κάθε μία.

Το σκορ άνοιξε στο 17' ο Χατζηγρηγορίου με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Σπανού. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 60' με το μακρινό σουτ του Μεζίνι (1-1), όμως στο 75' ο Μπαρούτας μετά από ωραία ενέργεια έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους (1-2).

Στο 80' ο Γκατζούλης δέχθηκε την μπάλα από τον Μανάκα, βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

Ο Τύρναβος έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ στο 81' όμως ο Γανός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 83' ο Μπαρούτας έδωσε διαφορά τριών τερμάτων στη Δήμητρα γράφοντας το 1-4, ενώ στο 87' ο Τζιόλας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Ρολάν, Γκαμπέτας (78' Καλέσης Αχ.), Ροντούλης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Μεζίνι, Γανός, Βλιώρας (46' Καλέσης Απ.), Μπάκος, Τζιόλας, Πατσιωτός (75' Ντονούδης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός (83' Αετόπουλος), Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης (85' Μαντζαφλάρας), Μπαρούτας.

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Το γκολ του Καραγκούνη στο 31ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Οικονόμο Τσαριτσάνης μέσα στο Μακρυχώρι (0-1). Η φάση ξεκίνησε από τον Χάμο που έβγαλε στον Ντούφα, ο οποίος πλάσαρε στην εστία αλλά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή ο Καραγκούνης οριστικοποίησε το γκολ.

Νωρίτερα στο 9' οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Δραχαλίβα.

Στην επανάληψη ο Αετός προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Αετός Μακρυχωρίου θα διεκδικήσει την παραμονή του στα πλέι άουτ. Το μόνο που απομένει είναι η θέση στην οποία θα τερματίσει.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Τίκος, Παυλόπουλος (54' Χριστιανίδης), Δάσσιος, Μάντζαρης, Αργύρης, Τέας (67' Παναγιώτου), Πάσιος Νικολαΐδης, Θεοχάρης (60' Φουσίκας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Ντούφας (57' Νάνος), Β. Σακοράφας, Δραχαλίβας (64' Τζοργκανος), Καραγκούνης, Καλφούντζος (83' λ.τ. Λεβέντης).

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ

Η Δόξα Βλαχογιαννίου επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με 3-1 και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αποφασιστικότητα και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Ιωαννίδη ύστερα από κόρνερ του Γεωργαντζά. Στο 21' ήταν η σειρά του Τόλιου ο οποίος με πλασέ μετά από ωραία ατομική ανέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 44' ο νεαρός Δ. Κοντοθανάσης με εντυπωσιακή εκτέλεση κόρνερ, θυμίζοντας κάτι από τον πατέρα του Βρασίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κουρούκα, ενώ στο 89' ο Μπακαβέλος με πέναλτι (που κέρδισε ο Αντωνόπουλος) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Γκουρομπίνος, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Γεωργαντζάς (85' Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ. (83' Λάκης), Τόλιος (57' λ.τ. Σαπουνάς).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης (42' λ.τ. Κουρούκας), Πολύζος, Γραμμένος, Ανδριανόπουλος (62' Σάρα), Καρβούνης, Υφαντής, Δημητρέλης (72' Μπακαβέλης), Αντωνόπουλος, Πίρε.

«ΣΦΡΑΓΙΔΑ» ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ…5 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι (…στα τελευταία λεπτά του αγώνα), με ένταση και αγωνία έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά και με 5 κόκκινες κάρτες που έδειξε ο κ. Γιάντσης, ο γηπεδούχος Π.Ο.Ε. «σφράγισε» την παραμονή του στη μεγάλη τοπική κατηγορία, επικρατώντας της δυνατής ομάδας «Λάρισα 2012» με 2-1.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, και κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο», με γκολ στο 85', έχοντας να αντιμετωπίσουν μια μαχητική και καλά «στημένη» στον αγωνιστικό χώρο ομάδα, τη «Λάρισα 2012», που φάνηκε επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

«Μελανό» σημείο του αγώνα, η σύρραξη και οι διαξιφισμοί αντιπάλων παικτών (στα τελευταία λεπτά), που ευτυχώς δεν πήραν έκταση, καταλάγιασαν γρήγορα, και αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία.

Φάσεις – γκολ

16΄: Από τα αριστερά, επικίνδυνο συρτό σουτ του Πεπκολάϊ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Ιορδανίδης αποκρούει σωτήρια και διώχνει την μπάλα.

21΄: Σουτ του Μάρκου από καλή θέση και ο γκολκίπερ Ιορδανίδης έτοιμος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

24΄: Ο Π.Ο.Ε. πιέζει για να ανοίξει το σκορ. Ωραίος συνδυασμός των Ελασσονιτών, ο Μπούσιας δίνει την μπάλα στον Πεπκολάι, που με ωραία προσπάθεια και αριστερό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

35΄: Ο Τσένος του ΠΟΕ ξεφεύγει επικίνδυνα από τα δεξιά και προχωράει προς την εστία των φιλοξενουμένων και σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα να φύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Ιορδανίδη.

47΄: Επικίνδυνη αντεπίθεση για τη «Λάρισα 2012». Ο δραστήριος Κίτσιος Δημ. από τα δεξιά ξεφεύγει και προχωρά προς την εστία του ΠΟΕ. Στη σέντρα – σουτ που επιχειρεί, ο Καρακώστας με προβολή – αυτογκόλ…στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του ΠΟΕ, γράφοντας το 1-1 .

51΄: Σουτ του Πεπκολάϊ εξουδετερώνεται από τον Ιορδανίδη.

54΄: Ευκαιρία για τη «Λάρισα 2012» να προηγηθεί. Δυνατό ευθύβολο σουτ του Δαλαμπύρα και η μπάλα αποκρούεται με κεφαλιά πάνω στη γραμμή της εστίας από τον Μπούσια και απομακρύνεται.

56΄: Νέα προσπάθεια των Ελασσονιτών. Από αριστερά, σουτ του Πεπκολάϊ υποχρεώνει τον πολύ καλό Ιορδανίδη να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.

73΄: Από καλή θέση, σουτ του Ματούλα φεύγει… ψηλά άουτ.

74΄: Νέο σουτ του Τσένου, και ο Ιωαννίδης μπλοκάρει την μπάλα.

81΄: Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ να προηγηθεί. Από επικίνδυνη θέση, το καλοζυγισμένο σουτ του Ματούλα, κοντράρεται και η μπάλα φεύγει κόρνερ.

85΄: Έξυπνο δυνατό σουτ του Μπαρλαγιάννη από δεξιά και η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας του Ιορδανίδη, γράφοντας το πολύτιμο 2-1 για τον ΠΟΕ, μέσα σε «τρελά» πανηγύρια των Ελασσονιτών.

86΄: Σύρραξη κάποιων παικτών και των δύο ομάδων και διαξιφισμοί, μετά από μια φάση. Ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά τον αγώνα. Μετά από την επέμβαση των ψυχραιμότερων, οι συμπλοκές σταματούν.

Ο διαιτητής καλεί τους παίκτες να ηρεμήσουν και «κοκκινίζει» τους Μάρκου, Πεπκολάι, Μπαρλαγιάννη (Π.Ο.Ε.) και Φλώρο Παναγ., Σκέντζα (Λάρισα 2012), θεωρώντας τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων, που ευτυχώς δεν πήραν έκταση.

Ο αγώνας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Γιάντσης, Μπακάλμπασης και η κ. Τσακνάκη.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής-Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Καρακώστας, Μάρκου, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπούσιας (74΄ Μπαρλαγιάννης, Πεπκολάϊ, Πάτσης, Τσένος, Ματούλας, Ταστεμερίδης (45΄ Μενσούρ).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Φλώρος Βαλ., Κατσιαμπάς (45΄ Φλώρος Παντελής), Σκέντζας, Φλώρος Αντ., Γεωργούλας, Κίτσιος Παναγ., Γκόλτσος, Δαλαμπύρας, Κίτσιος Δημ., Κριεμάδης (79΄ Λιάκος, 81΄ λ.τ. Φλώρος Παναγ.).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πέτυχε μία καθοριστικής σημασίας νίκη και είναι η μοναδική ομάδα που έχει ελπίδες εξόδου από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζή επικράτησε με 1-0 του Σμόλικα Φαλάνης, για τον οποίο η αγωνία παρατείνεται, αφού μαθηματικά δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την απευθείας παραμονή (έχει ωστόσο το σημαντικό προβάδισμα των πέντε βαθμών).

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, το οποίο είχε πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους, πέτυχε στο 21' ο Τσιαντούλης με πλασέ, ύστερα από προσπάθεια του Μπούνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Λιούσκας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Τσεκούρας, Μπούνα (89' Λάιος), Δάκτυλας (71' Κόκοβας), Σαμπάνης (75' Παιδής), Τσιάτας, Τσιαντούλης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος (62' Μητρακούλης), Δολιάνης, Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χρ. (82' Παπαδάμου), Κόκρας (77' Ζιώγας), Σκούπρας, Δάσσιος, Τσιρβούλης, Κακαβίτσης.

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

Αστραπή έπεσε χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας καθώς η ομώνυμη ομάδα επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 8-0 του Αστέρα Τυρνάβου. Ήταν μία νίκη που σε συνάρτηση με την ήττα της Λάρισας 2012 έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν κι άλλο την απόστασή τους από τη 12η θέση.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο καθώς το είχε διαμορφωθεί σε 4-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κυριάκος 3, Φούντας 2, Βενέτης, Τζουμάκης και Χασιώτης.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός, Σιάρκος (46' Ραμάι), Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπέτσης, Μπατζέλας, Τζουμάκης, Βενέτης (65' Σκύφτας), Κυριάκος (55' Ηλιούδης), Φούντας.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τύρναβος 2005 - Δήμητρα Γιάνν.               2-4

Αστραπή Ν. Π. - Αστέρας Τυρν.   8-0

ΠΟ Ελασσόνας - Λάρισα 2012      2-1

Καλοχώρι – Σμόλικας      1-0

Βλαχογιάννι – Αμυγδαλέα             3-1

Αργυροπούλι - Δωτιέας Αγιάς      0-3

Φαλανιακός - Αχιλλέας Φ.            2-3

Μακρυχώρι – Οικονόμος              0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        74-19     71 (10)

Δωτιέας Αγιάς    50-24     60 (4)

Δήμητρα Γιάνν.  43-31     48 (0)

Οικονόμος          37-26     47 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005  33-30     43

Αμυγδαλέα         37-32     42

Π.Ο. Ελασσόνας               38-37     39

Αργυροπούλι     38-41     39

Φαλανιακός        39-35     38

Βλαχογιάννι        39-32     38

Σμόλικας              34-33     36

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι            29-38     31 (3)

Λάρισα 2012       24-35     30 (2)

Μακρυχώρι        23-39     27 (1)

Αστραπή Ν.Π.    28-47     24 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.    25-92     10

*Σε παρένθεση οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι ομάδες στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αντίστοιχα, σύμφωνα με την εκάστοτε βαθμολογία.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/4, 17:00)

Αστραπή Ν. Π.- ΠΟ Ελασσόνας

Αστέρας Τυρν.- Αργυροπούλι

Λάρισα 2012 – Φαλανιακός

Δωτιέας Αγιάς – Καλοχώρι

Αχιλλέας Φ. – Μακρυχώρι

Σμόλικας – Βλαχογιάννι

Οικονόμος - Τύρναβος 2005

Δήμητρα Γιάνν. – Αμυγδαλέα

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass