ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ:

Είχαμε νοοτροπία νικητή

* Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας σε κάθε παιχνίδι

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 22:20

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους, για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι «βυσσινί» επί της Ξάνθης στο AEL FC ARENA, με 1-0. O Ολλανδός προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νοοτροπία νικητή που έδειξε και προσκάλεσε τον κόσμο να έρχεται σε κάθε παιχνίδι, γιατί η ομάδα σήμερα χρειάστηκε τη βοήθειά του.

Ο ίδιος μάλιστα αισθάνθηκε δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει, παρά το γεγονός πως ήταν μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο, που του κόστισε αρκετή ενέργεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς για να μείνουμε στη Super League. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο τεχνικό τιμ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας.

Αυτό που είδα στο παιχνίδι ήταν πως οι παίκτες έβγαλαν πολλή ενέργεια. Στον αγωνιστικό χώρο είχαν νοοτροπία νικητή και φάνηκε στο ένας εναντίον ενός. Συνεργάστηκαν σωστά μεταξύ τους. Είμαι χαρούμενος από την αμυντική μας λειτουργία και πετύχαμε έτσι τον σκοπό μας και για σήμερα αλλά και για την επόμενη σεζόν να μείνουμε στη Super League.

Είναι σημαντικό για την ομάδα. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα αναπτυχθεί την επόμενη χρονιά περισσότερο».

-Αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΛ: «Την ΑΕΛ την ξέρω από το παρελθόν. Ξέρω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει κερδίσει πρωτάθλημα και κύπελλα. Δεν είναι κάτι εύκολο να έρθει στο τέλος της περιόδου. Από τη στιγμή που ήρθα δεν είχε μείνει στην κατηγορία και αυτό μου κόστισε αρκετή ενέργεια. Αλλά ήταν μία πρόκληση να παραμείνει η ομάδα στη Super League και το καταφέραμε όλοι μαζί.

Εγώ θέλω να προσκαλέσω τους οπαδούς μας σε κάθε παιχνίδι, μου άρεσε που ήταν εδώ με εμάς. Είχανε μεγάλη συμβολή σήμερα στο να κερδίσουμε το παιχνίδι και τους θέλουμε κοντά μας συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass