Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΕΛ-ΞΑΝΘΗ

Ένταση, πανό και αποδοκιμασίες από μερίδα φιλάθλων της ΑΕΛ

* Μήνυση ραδιοφωνικού παραγωγού κατά Κούγια

Δημοσίευση: 24 Απρ 2017 22:09

Το χθεσινό παιχνίδι είχε και πολεμικό έργο καθώς δεν έλειψαν οι εντάσεις λόγω της κρισιμότητας του αγώνα για την ΑΕΛ. Αυτές φάνηκαν από την αρχή, μόλις ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας είδε τον πρόεδρο της Ξάνθης Αρης Πιαλόγλου αλλά και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Καζναφέρη στον αγωνιστικό χώρο.

Επι πλέον, πριν την έναρξη του αγώνα αναρτήθηκαν δύο πανό-το ένα στη Θύρα των οργανωμένων και το άλλο απέναντι από τους επισήμους- που ανέφεραν : «Τα λάθη της ΠΑΕ, τα χάλια της ομάδας, τελείωσε ο χρόνος σας δεν υπάρχει άλλο» και ένα που έγραφε: «κοντέ πούλα και φύγε από δω»

Στο ημίχρονο του αγώνα Κούγιας και Καζναφέρης αποβλήθηκαν ενώ και στη φυσούνα υπήρχε ένταση κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων στο ημίχρονο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης -και στην εξέδρα των επισήμων- ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε λεκτική αψιμαχία με οπαδό της ομάδας, όταν εκείνος τον παρότρυνε να πουλήσει την ΑΕΛ.

Τέλος, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο –στην είσοδο των επισήμων- ο κ.Κούγιας αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών που περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του.

ΜΗΝΥΣΗ

Στο μεταξύ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, για "σωματικές βλάβες", "εξύβριση και απειλή", ο Λαρισαίος ραδιοφωνικός παραγωγός αθλητικής εκπομπής, Χρήστος Τσιάτας.

Ο κ. Τσιάτας αργά χθες βράδυ, κατέθεσε μήνυση στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας σε βάρος του κ. Κούγια, με αφορμή επεισόδιο που έλαβε χώρα, στην αίθουσα Τύπου του ΑΕΛ FC ARENA, μετά και τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη.

Ο κ. Τσιάτας όπως και άλλοι αθλητικογράφοι βρίσκονταν στην αίθουσα Τύπου αναμένοντας τις δηλώσεις παραγόντων των δυο ομάδων για τον αγώνα, όταν ο κ. Κούγιας του επιτέθηκε "απρόκλητα", σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει στη μήνυση.

Οπως περιγράφει το περιστατικό ο κ. Τσιάτας στη μηνυτήρια αναφορά του, ο κ. Κούγιας πήγε πίσω του, την ώρα που αυτός καθόταν αναμένοντας τη συνέντευξη τύπου και, αιφνιδιαστικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ φέρεται να τον έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα ο ραδιοφωνικός παραγωγός να πέσει πάνω στα καθίσματα, αλλά και πως, στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας εξακολουθούσε να τον χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ ο κ. Τσιάτας βρισκόταν πεσμένος.  

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός περιγράφοντας το συμβάν στη μήνυσή του κάνει λόγο για "άνανδρη, απρόκλητη επίθεση" από τον κ. Κούγια. Για το συμβάν ενημερώθηκε χθες βράδυ η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητεί τον κ. Κούγια στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με νομικές πηγές, ο κ. Τσιάτας, μετά το επεισόδιο, ζήτησε ιατρική βοήθεια.  

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Αργά χθες βράδυ, για το ίδιο θέμα, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ - ΑΕΛ αναρτήθηκε η εξής προσωπική δήλωση του κ. Αλέξη Κούγια: "Πληροφορήθηκα ότι διεδόθησαν δύο ψευδείς ειδήσεις: Η πρώτη ότι έδειρα έναν περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται δωρεάν σε έναν περιθωριακό σταθμό που δεν έχει πρόγραμμα και ο οποίος σταθμός έχει μόνο μια εκπομπή με αυτόν τον περιθωριακό γυμναστή - δημοσιογράφο, ο οποίος επειδή δεν πήραμε στην Κ20 της ΑΕΛ τον γιο του, σε καθημερινό επίπεδο με συκοφαντεί και με δυσφημεί. Η αλήθεια είναι ότι εκτός ενός λεκτικού επεισοδίου, το οποίο προκάλεσε ο ίδιος και υπάρχουν γι' αυτό τουλάχιστον δέκα μάρτυρες, τίποτα άλλο δε συνέβη.

Η δεύτερη ψευδής είδησις είναι ότι υπάρχει εμφύλιος στην ΑΕΛ και ότι δήθεν μετά τη λήξη του αγώνα με περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ και μου ζητούσαν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Αυτό είναι ψέμα και το μόνο που συνέβη είναι ότι δέκα στην κυριολεξία άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι, επενδύοντας στην αποτυχία και τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, με περίμεναν στον αυτοκίνητό μου, αφού περίμεναν προηγουμένως να φύγουν οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ από το γήπεδο και μου ζητούσαν να συζητήσουμε για το μέλλον της ΑΕΛ και να μη φύγω και όταν τους αγνόησα ακούμπησαν μόνο το αυτοκίνητο μου και δεν υπήρξε κανένα άλλο επεισόδιο.

Τα ίδια πρόσωπα προσπάθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να σηκώσουν ένα πανό με το σύνθημα "πούλα και φύγε" και όταν ο κόσμος τους αποδοκίμασε το κατέβασαν.

Αύριο το πρωί στο επίσημο site της ΑΕΛ θα είναι η φωτογραφία που απεικονίζονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι μόνο δέκα.

Δεν θέλω να δηλώσω τίποτα άλλο σήμερα, παρά μόνο να ευχαριστήσω τους εφτά χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με τα παιδιά τους και στήριξαν τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας και στεναχώρησαν αυτούς τους λίγους, οι οποίοι πίστευαν ότι η ΑΕΛ σήμερα θα χάσει και θα υποβιβαστεί στη Football League, για να ξαναβρούν αυτοί οι δέκα λόγο υπάρξεως, όπως είχαν στο παρελθόν και εξαιτίας τους μαζί με τα σφάλματα ων παλαιών ιδιοκτητών η ΑΕΛ κατεστράφη».

Gallery άρθρου