ΜΕΤΑΠΗΔΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

Επιστρέφει ο Πυργετινός οδηγός Κώστας Κουτσοδήμος

Δημοσίευση: 25 Απρ 2017 12:00

Έπειτα από αποχή αγωνιστικής δράσης τριών ετών, ο Κώστας Κουτσοδήμος επιστρέφει και μάλιστα με μετάβαση, μεταπηδώντας πλέον στις αναβάσεις από τις πίστες όπου είχε γίνει γνωστός.


Αξίζει να σημειωθεί πως στους θεσμούς ατομικής χρονομέτρησης (GP) όπου συμμετείχε στο παρελθόν, ο Πυργετινός οδηγός κατόρθωσε να διακριθεί με πρώτες θέσεις κατηγορίας, αυτή των 1600 κυβικών εκατοστών, που είναι και η πιο ανταγωνιστική, επίσης κατακτώντας πρώτες θέσεις γενικής κατάταξης στα πρωταθλήματα κατηγορίας 2010 και 2012 στον θεσμό T.T.R.C., κατέχοντας επιπλέον και ρεκόρ πίστας (στην Πίστα καρτ Τρικάλων). Αντίστοιχες διακρίσεις είχε και σε αγώνες ατομικής χρονομέτρησης στην Πίστα Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης, στο Μακεδονικό Έπαθλο που διεξαγόταν στις Σέρρες, αλλά και στα Track day του Motorsport-spec στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.
Ο Κώστας Κουτσοδήμος εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει κατάλληλα το αυτοκίνητο ούτως ώστε να είναι έτοιμο για τα νέα δεδομένα πλέον του θεσμού στον οποίο σκοπεύει να συμμετάσχει για πρώτη φορά, αυτόν τον αναβάσεων.
Ντεμπούτο, με το γνωστό Peugeot 106, σκοπεύει να κάνει στην ανάβαση Κορύλοβου Δράμας (στις 10-11/6), αγώνα που προσμετράταται στον πετυχημένο θεσμό Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Όπως δηλώνει, στόχος στον πρώτο αγώνα είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και παράλληλα εξοικείωση με το αυτοκίνητο στα νέα δεδομένα. Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλο και μηχανικό του επί σειρά ετών, τον Νίκο Σελιτσανιώτη, για την προετοιμασία του αυτοκινήτου και την τεχνική υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass