ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Eδρα το Αλκαζάρ ο Απόλλωνας

• Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ιστιαία

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 22:08

Με τον ενθουσιασμό στα ύψη καθώς η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία, ο Απόλλων Λάρισας ετοιμάζει τα πλάνα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» προτίθενται να δηλώσουν ως έδρα το στάδιο Αλκαζάρ και μετά τον Δεκέμβριο εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις, να επιστρέψουν στη Φιλιππούπολη.
 Εκεί θα τοποθετηθούν 500 πλαστικά καθίσματα ενώ το πρόβλημα που υφίσταται προς το παρόν έχει να κάνει με τους πυλώνες της ΔΕΗ, καθώς για να δοθεί άδεια από την ΕΕΑ πρέπει να έχει το γήπεδο και τέσσερις προβολείς.
Ήδη γίνονται ενέργειες από τη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες με την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ
Κατά τα άλλα από αγωνιστικής πλευράς, μετά το ρεπό που είχαν χθες οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις στο γήπεδο της Κοιλάδας, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Ιστιαίας που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.
Σημειώνεται πως με νίκη ο Απόλλωνας κι εφόσον ο Καραϊσκάκης «σκοντάψει» στη Σεβαστή θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass