ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ, ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ

Της ΑΕΛ το… ανάγνωσμα

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 22:20

Τα επεισόδια που συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΛ και Ξάνθης, παρά την επίτευξη της παραμονής, αναγκάζουν κάθε σύλλογο που σχετίζεται με τη δραστηριότητα της λαρισινής ομάδας να εκδώσει ανακοινώσεις αλλά το ίδιο πράττουν και οι θιγόμενοι από άλλες προηγηθείσες.

Η ερασ. ΑΕΛ καταγγέλλει ότι μέλος της δέχθηκε προπηλακισμό από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, οι βετεράνοι της ΑΕΛ διαμηνύουν ότι θα είναι αντίθετοι σε όποιον αμαυρώσει την ιστορία της ομάδας ενώ ο φίλαθλος Βασίλης Δικόπουλος στον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ καταλόγισε την ανάρτηση του πανό που ανέφερε: «ΚΟΝΤΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ‘ΔΩ» απάντησε με καταδίκη του συγκεκριμένου πανό.

Αναλυτικά:
Η ερασιτεχνική ΑΕΛ καταγγέλλει ότι μέλος της προπηλακίσθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την αρνητική κριτική που ασκούσε στη διοίκηση της ΠΑΕ και με σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Τις τελευταίες ώρες, από τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα με την Ξάνθη, διακατεχόμαστε από ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια αισθανόμαστε ανακουφισμένοι από την παραμονή της αγαπημένης μας ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, και από την άλλη γινόμαστε συνεχώς κοινωνοί επιθέσεων, όχι πρωτοφανών δυστυχώς, σε μέλη του Σωματείου μας.
Λίγα μόνο λεπτά διήρκησαν τα συναισθήματα χαράς, καθώς μέσα σε μια ημέρα φίλαθλοι μέλη μας δέχθηκαν προπηλακισμό από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κούγια στην εξέδρα του γηπέδου. Λίγο αργότερα, ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε δημοσιογράφο και μέλος του Σωματείου μας στην αίθουσα Τύπου, δηλαδή στον εργασιακό του χώρο. Την επομένη, το κακό τρίτωσε όταν επίσης μέλος της Α.Ε.Λ. υπέστη βία από γνωστό «οπαδό» λόγω «κακής κριτικής».
Από την πρόσφατη κιόλας Γενική Συνέλευση της Α.Ε.Λ. ομόφωνα αποφασίστηκε η καταδίκη κάθε επίθεσης, οποιασδήποτε μορφής, σε μέλη της Α.Ε.Λ., αλλά και η έμπρακτη στήριξή μας σε όσους συμπολίτες μας γίνονται στόχοι.
Δηλώνουμε παρόντες και καλούμε όλα τα μέλη, τους φιλάθλους και τους οπαδούς της βυσσινί οικογένειας να βροντοφωνάξουμε «ΑΡΚΕΤΑ». Η ΑΕΛ μας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και δεν θα ανεχθούμε πλέον η πόλη μας να μετατραπεί σε πεδίο τρομοκρατίας και φασιστικού παραληρήματος κανενός. Αυτή θα είναι και η πραγματική σωτηρία της ομάδας!
Απευθύνουμε κάλεσμα στους Λαρισαίους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.κ. Λιόντο, Ντελόπουλο, Παλαιοχωρλίδη, Μάρκου, Τάκα και Σόφη να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν σε φιλάθλους και συμπολίτες μας».

 

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ
«Οι παλαίμαχοι απευθύνονται και βεβαιώνουν σε όλο το σώμα των υγιών φιλάθλων μας, ότι θα είναι απέναντι σε όποιον δείξει διαθέσεις αμαύρωσης της ιστορίας της» αυτό τονίζουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι της ομάδας και συμβουλεύουν «από τον πρώτο παράγοντα, δημοσιογράφο και μερίδα οπαδών να κατεβάσετε τους τόνους.»
Αναφέρουν τα εξής:
«Σε συνέχεια της συγχαρητήριας ανακοίνωσής μας προς τους ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού team της ΑΕΛ, επανερχόμαστε, καθώς δεχθήκαμε αναφορές και σχόλια για τη μη τοποθέτησή μας για όλο το εμπόλεμο σκηνικό που επικρατεί στο περιβάλλον της ομάδας μας, θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο σύλλογός μας θα πάρει ουσιαστική θέση για τα δρώμενα στην ομάδα μας.
Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να θέλουν να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά εμπλέκοντας οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τις δόλιες προθέσεις τους, ότι οι παλαίμαχοι ούτε κρύβονται αλλά και ούτε ακολουθούν το άρμα κανενός. Είναι δεμένοι στο άρμα της ομάδας που μάτωσαν τη φανέλα της και θλίβονται που κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της.
Συμβουλεύουμε λοιπόν όλους αυτούς, από τον πρώτο παράγοντα, δημοσιογράφο και μερίδα οπαδών να κατεβάσετε τους τόνους, οι προσωπικές σας αντιθέσεις δεν μας ενδιαφέρουν και καλό θα είναι να τις λύσετε χωρίς να εμπλέκεται το περιβάλλον της ομάδας μας.
Αυτή η ομάδα έκανε «μάγκα» όποιον ασχολήθηκε μαζί της και θα συνεχίσει να κάνει «μάγκα» όποιον ασχοληθεί με υγιή συναισθήματα για το μεγαλείο της.
Είναι δεδομένη η κατακραυγή οποιασδήποτε ενέργειας που αμαυρώνει την ηθική αλλά και την σωματική υπόσταση οποιουδήποτε ανθρώπου. Πάντα τα μέλη αυτής της ομάδας ήταν παραδείγματα προς μίμηση και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Θέλουμε οι νεαροί εκκολαπτόμενοι φίλαθλοί μας να είναι γεμάτοι υπερηφάνεια και όχι φόβο και μίσος.
Οι παλαίμαχοι απευθύνονται και βεβαιώνουν σε όλο το σώμα των υγιών φιλάθλων μας, ότι θα είναι απέναντι σε όποιον δείξει διαθέσεις αμαύρωσης της ιστορίας της. Ήδη στο παρελθόν ταχθήκαμε επανειλημμένα απέναντι σε λανθασμένες κινήσεις και να είστε σίγουροι ότι είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε ένα νέο τσουνάμι που θα πνίξει όλους αυτούς που θα θελήσουν να πλήξουν το πιο ζωντανό κύτταρο της πόλης μας που είναι η ΑΕΛ...
Βετεράνοι ΑΕΛ»

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Βασίλης Δικόπουλος στον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ επέρριψε ευθύνες για πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα της Κυριακής ΑΕΛ-Ξάνθης έκανε δήλωση με την οποία καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια.
Η δήλωση του έχει ως εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, στον πρόεδρό μας Αλέξη Κούγια, στη διοίκηση, σε όλους τους προπονητές της, σε όλους τους παίκτες της και στον κόσμο της που συνέβαλαν στο να παραμείνει η ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία, παρά τις αντίθετες προσπάθειες του κατεστημένου.
Καταδικάζω και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση συμπεριφορές μεμονωμένων ανθρώπων (ανάρτηση πανό, φέιγ βολάν, σελίδες και σχόλια στο διαδίκτυο) εναντίον της ΑΕΛ, του προέδρου μας, της διοίκησης, των παικτών μας, του προπονητικού team, οι οποίες υπηρετούν πρακτικές αλλότριες προς το συμφέρον της ομάδας και είναι ξένες προς το φίλαθλο πνεύμα.
Οσο με αφορά, πάντοτε ήμουν δίπλα στην ομάδα (διοίκηση, παίχτες, προπονητές) και το επώνυμό μου είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με την ΑΕΛ και την ιστορία της και θα ήμουν ο τελευταίος που θα απαρνιόμουν αυτήν τη διαχρονική προσφορά μου και την ιδέα της ΑΕΛ.
Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στη διοίκηση, στον πρόεδρό μας, στους παίκτες μας και στο προπονητικό team για να δούμε την ΑΕΛ «βασίλισσα ξανά»!
Με τιμή
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ».

 

Ρεπό χθες

Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό τη χθεσινή μέρα και θα επιστρέψουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις ενόψει της κυριακάτικης αδιάφορης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Τριπλασίασε τα εισιτήρια…

Η ΑΕΛ τριπλασίασε τα εισιτήρια στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα που έδωσε την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη αφού κόπηκαν 3.468 εισιτήρια έναντι 1.266 εισιτηρίων στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού έφερε μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 29ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ - Ξάνθη     3.468 εισιτήρια
Κέρκυρα - Πανιώνιος     771 εισιτήρια
ΑΕΠ Ηρακλής - Παναιτωλικός     2.871 εισιτήρια
Βέροια - Αστέρας Τρίπολης     426 εισιτήρια
Λεβαδειακός - ΑΕΚ     1.153 εισιτήρια
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα     20.818 εισιτήρια
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος     4.146 εισιτήρια
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ     1.989 εισιτήρια

 

Δεύτερος ο Νίκος Αναστασόπουλος

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 29η αγωνιστική της Super League. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Αναστασόπουλος, που ήταν υποψήφιος και στις δύο κατηγορίες(πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ξάνθη) πήρε τη δεύτερη θέση και στις δυο ενώ για μικρό ποσοστό δεν πήρε τον τίτλο του γκολ της αγωνιστικής.
Ο Μιχάλης Μπαστακός κι ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια πήραν τα βραβεία για τον MVP και το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι τρεις πρώτοι του διαγωνισμού MVP:
Μιχάλης Μπαστακός (Ηρακλής)     28,96%
Νίκος Αναστασόπουλος (ΑΕΛ)     16,45%
Αμρ Ουάρντα (ΠΑΟΚ)     13,24%
Οι τρεις πρώτοι του διαγωνισμού Best Goal:
Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια (Ολυμπιακός)     24,83%
Νίκος Αναστασόπουλος (ΑΕΛ)     23,73%
Μιχάλης Μπαστακός (Ηρακλής)     14,73%

 

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass