Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΓΑΡΦΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

Ο Πάους στην Κύπρο αλλά όχι για παίκτες

*Αρχίζουν διαπραγματεύσεις για τον Χρήστο Αγρόδημο του Απόλλωνα Λάρισας

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 22:08

Το ταξίδι του Αντρέ Πάους στην Κύπρο, όπου προχθές παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας(0-1), έφερε σενάρια για μεταγραφές της Λαρισινής ομάδας από σωματεία της Κύπρου και κυρίως παίκτες που γνωρίζει ο Ολλανδός τεχνικός από την προπονητική του θητεία στην Ανόρθωση.

Αρκετά ήταν τα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια ενώ και κάποιες ιδιωτικές συνομιλίες του(όπως αυτή με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μακρή) έδωσαν το έναυσμα για μεταγραφικά σενάρια.

Τελικά μίλησε ή όχι για αποκτήσεις παικτών ο Αντρέ Πάους στο ταξίδι που έκανε στην Κύπρο;

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας χθες στην «Ελευθερία της Δευτέρας» ξεκαθάρισε ότι ο Πάους δεν πήγε για μεταγραφικούς στόχους αλλά για διακοπές μαζί με την συμβία του αφού του αρέσει αρκετά η Κύπρος από την προπονητική του θητεία.

Και πρόσθεσε: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η ΑΕΛ δεν θα πάρει παίκτες από το Κυπριακό πρωτάθλημα και ο Πάους δεν είδε κανέναν παίκτη που να ενδιαφέρει την ΑΕΛ».

Ο κ. Κούγιας θέλησε να προχωρήσει σ‘ αυτή τη διευκρίνιση με δεδομένο ότι βγήκαν ονόματα αρκετών Κύπριων παικτών ως στόχοι της ομάδας και δεν θέλει να μπει σε καμία περίπτωση σε παιχνίδια μάνατζερ που εκμεταλλεύονται την παρουσία του Ολλανδού τεχνικού στην Κύπρο.

Σχετικά με τις μεταγραφές ο κ.Κούγιας είπε ότι η ΑΕΛ θα κινηθεί κυρίως για Έλληνες παίκτες που είναι σε πολύ καλή ηλικία και έχουν δίψα για διάκριση. Μάλιστα έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι και γίνονται προτάσεις αλλά ορισμένες καλύπτονται από πέπλο μυστικότητας.

Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν η απάντηση του Λαρισαίου παίκτη της ΑΕΚ Δημήτρη Κολοβέτσιου στον οποίο έγινε η πρώτη πρόταση της ομάδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής (ανέβηκε ως γνωστό στη Β' εθνική κατηγορία) σημαίνει και την αρχή των συζητήσεων για τη μετακίνηση του Χρήστου Αγρόδημου στην ΑΕΛ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο κ. Κούγιας αλλά ανήκει στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο παίκτης επιθυμεί να παίξει στην ΑΕΛ και οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα...

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass