ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Είκοσι παίκτες κοιτάει ο Πάους

* Συζήτησαν για Αγρόδημο Κούγιας και Μαντζανάς

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 22:14

Στην ΑΕΛ έχουν αρχίσει για τα καλά τη μεταγραφική δραστηριότητα και μέχρι τώρα όλο το βάρος είχε πέσει στην απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Μετά την άρνηση του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, στη λαρισινή ομάδα εξετάζουν άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους έχει στα χέρια του είκοσι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που παίζουν στις εξής θέσεις: τερματοφύλακας, σέντερ μπακ, αριστερό μπακ, σέντερ φορ και οργανωτής.

Σε κάθε θέση υπάρχουν περίπου τέσσερις ποδοσφαιριστές και από αυτούς ο προπονητής θα επιλέξει ποιον θέλει για πρώτο στόχο.

Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν θέλει να διαρρεύσουν κάποιοι στόχοι αφού θεωρεί ότι και άλλες ελληνικές ομάδες μπορεί να ενδιαφέρονται για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Η πρώτη μεταγραφή της λαρισινής ομάδας για τη φετινή περίοδο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 22χρονος αμυντικός χαφ του Απόλλωνα Λάρισας Χρήστος Αγρόδημος που εξέφρασε την επιθυμία να αγωνισθεί στους «βυσσινί» αλλά προτεραιότητα έχουν οι συζητήσεις των διοικήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά για την απόκτηση του Αγρόδημου.

Οι συζητήσεις των δυο ανδρών ήταν σε πού καλό κλίμα με τον κ.Κούγια να χαρακτηρίζει τον Απόλλωνα Λάρισας αδελφό σωματείο και με διάθεση να προσφέρει βοήθεια σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ο κ. Μαντζανάς απάντησε ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΛ και μάλλον οι δύο άνδρες θα συναντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα για τη μετακίνηση του Αγρόδημου από τον Απόλλωνα Λάρισας στην ΑΕΛ.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Γιάννης Μασούρας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League U-20, καθώς σύμφωνα με την κλήση ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Γιάννης Μασούρας ήταν τιμωρημένος και αγωνίστηκε.

Η παρακάτω κλήση αφορά το Πρωτάθλημα Super League Κ20, 27η Αγωνιστική.

Α) ΑΕΛ (Κ20), Ι.Μασούρα (ποδ/στή): διότι: «Ο δεύτερος εγκαλούμενος, ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ποδοσφαιριστής της πρώτης εγκαλουμένης, αναγράφηκε αντικανονικά ως τακτικός στο Φύλλο Αγώνα με την ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δεδομένου ότι είχε παρατηρηθεί με 4η κίτρινη κάρτα, δυνάμει της υπ΄ αριθμ. 192/18-5-2017 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου» στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Αστ.Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7 παρ. 4 περ. α΄, 9 παρ. 2, 10 παρ. 8 και 26 παρ. 2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ο Χρήστος Αγρόδημος ανέβασε τη συνέντευξη που έδωσε στην «Ελευθερία» μέσω του σάιτ της εφημερίδας στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και η δήλωσή του να πάει στην ΑΕΛ άρεσε σε πάνω από 330 άτομα ενώ προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass