ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ/ΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

Φιλικό παιχνίδι με συμβολικό χαρακτήρα

• Διεξήχθη στο γήπεδο της Γεωργικής Σχολής

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 16:03

Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου που στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα της Ασπίδας Αγ. Θωμά, διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των Νέων του συλλόγου και της μικτής ομάδας των Παλαιμάχων και του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Θωμά.

Το παιχνίδι είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς διεξήχθη στο γήπεδο της Γεωργικής Σχολής, η χρήση του οποίου ως έδρα αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του συλλόγου. Προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες ενέργειες και όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ασπίδας, Άκης Χαρισμανίδης «είναι μία προσπάθεια που πιστεύουμε ότι θα ευοδωθεί. Η Ασπίδα ως αναπόσπαστο κομμάτι της συνοικίας του Αγίου Θωμά, με σημαντική προσφορά στη νεολαία μέσω του αθλητισμού, πρέπει να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της. Βρισκόμαστε σε επαφή με τη δημοτική αρχή, η οποία πιστεύω ότι βλέπει το θέμα με καλό μάτι γιατί είναι προς όφελος της συνοικίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια της Γεωργικής Σχολής, Μαρία Κλεισιάρη για την παραχώρηση του γηπέδου και την στήριξή της γενικότερα».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓ. ΘΩΜΑ/ΜΕΣ: Γιώτας Γ., Μπανιάς, Ζαχαράκης Π. Ζαχαράκης Δ., Καντάρας, Μπέλλος, Γιώτας Α., Χαρζάκας, Γκράβας, Γιώτας Ν., Όντος.
ΑΣΠΙΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ: Καραούλας, Δωξαριώτης, Μάρτιν, Τράντος, Σαπουνάς, Μπουρήτας, Νάκος Ηλ., Αζέπης, Νάκος Π., Βάλλος, Νάκας, Χαρίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass