Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Χρήστος Αγρόδημος: Ώρα για δουλειά

• Δανεικοί στον Απόλλωνα Λάρισας Καπός, Καραλούλης και Καρατάσιος

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 21:10

Η ΠΑΕ ΑΕΛ χθες ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι ο Χρήστος Αγρόδημος από τον Απόλλωνα Λάρισας που επιστρέφει στη λαρισινή ομάδα αφού ήταν παίκτης των «βυσσινί» και την περίοδο που ανέβηκε η ομάδα από τη Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία για να πάει στη συνέχεια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Χρήστος Αγρόδημος που δημόσια τοποθετήθηκε με συνέντευξή του στην «Ελευθερία» για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ λέγοντας ότι θέλει να παίξει στην ομάδα της γενέτειράς του (υπήρξε πρόταση και από άλλη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα) χθες πήγε και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στον Απόλλωνα Λάρισας ενώ σήμερα θα παρακολουθήσει και το φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα στο Νεοχώρι με τον Διγενή.
Μάλιστα έκανε χθες στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Ο πρώτος μου στόχος να πάω στην ΑΕΛ και να παίξω μαζί της στη Σούπερ Λίγκα υλοποιήθηκε και τώρα είναι ώρα για δουλειά. Πιστεύω στον Πάους που έχω ακούσει ότι δουλεύει με νέα παιδιά και είναι ο πρώτος ξένος προπονητής με τον οποίο θα συνεργαστώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Κούγια, τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζανά καθώς και τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη ενώ χρωστάω αρκετά και στον προπονητή μου στις ακαδημίες της ΑΕΛ τον κ. Κουτσαφτίκη.
Από δω και πέρα τα λόγια δεν έχουν σημασία αλλά τα έργα στο γήπεδο . Με τα λόγια δεν έπαιξε κανείς ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό λοιπόν περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία για να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα και να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της ΑΕΛ».
Επίσης ο παίκτης με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μαζί και μία εικόνα με τους πρώην συμπαίκτες του, έγραψε: «Ήρθε η στιγμή να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες-φίλους μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδειξε εμπιστοσύνη και όλοι μαζί καταφέραμε το αδύνατο! Φεύγω από την ομάδα με τεράστια ικανοποίηση και έχοντας πετύχει τον αρχικό μας στόχο! Οι στιγμές θα μου μείνουν αξέχαστες. Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά καλή συνέχεια! -blue family-».
Η μεταγραφή του Αγρόδημου στην ΑΕΛ δεν είχε οικονομικά ανταλλάγματα αλλά υπήρξε μια συνεργασία με τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς θα δοθούν τρεις δανεικοί παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι ο Δημήτρης Καπός, ο Βασίλης Καραλούλης και ο Άγγελος Καρατάσιος.
Στόχος είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές να πάρουν παιχνίδια και να γυρίσουν πιο έτοιμοι όπως ο Γιαννιτσάνης με τον Κρητικό.
Σίγουρα η μετακίνηση του Καπού αλλά και του Καρατάσιου αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους αφού και οι δύο θεωρούνται παίκτες υψηλών προδιαγραφών.
Στη σχετική ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Αγρόδημου η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια να επιστρέψουν κι άλλοι Λαρισαίοι ώστε να ενισχυθεί το τοπικό στοιχείο στην ομάδα.
Αναλυτικά:
«Και τυπικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Αγρόδημου στην ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Χρήστος Αγρόδημος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είναι ηλικίας 22 ετών και υπέγραψε τριετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με σημαντικές μηνιαίες απολαβές και μπόνους συμμετοχών και στόχων.
Πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 αγώνες στη Γ’ Εθνική και ήταν από τους βασικότερους, αν όχι ο βασικότερος συντελεστής της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα Λάρισας, απέναντι σε ιστορικούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η ΑΕ Καραϊσκάκης και άλλες ισχυρές ομάδες.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί κάθε χρόνο αυξάνονται οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι αγωνίζονται στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, αφού μετά τους Κουτσιανικούλη, Ρέντζα, Θεοδωρόπουλο και Καρατάσιο (προέρχεται από τον Τύρναβο) προστέθηκε και ο Χρήστος Αγρόδημος.
Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για επιστροφή κι άλλων Λαρισαίων ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί».
Η μεταγραφή του παίκτη ουσιαστικά κλείσθηκε προχθές το απόγευμα παρουσία του μάνατζερ του παίκτη Βαγγέλη Αγγελή αλλά και του μέχρι χθες συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Λάρισας Τάσου Κρητικού.
Και κάτι ακόμα ο 20χρονος Καρατάσιος μπορεί να έπαιζε στον Τύρναβο αλλά η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη (έπαιζε και στον Πιερικό). Προφανώς λόγω του νεαρού της ηλικίας του θωρήθηκε από την ΠΑΕ ως παίκτης λαρισινής παραγωγικής διαδικασίας.

 

ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΗN ΑΕΛ
Με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League, για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της, Γιάννη Μασούρα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League U-20. Ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Γιάννης Μασούρας που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και αγωνίστηκε, τιμωρήθηκε με την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.
Η παρακάτω απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Super League Κ20, 27η αγωνιστική ΑΕΛ (Κ20), Ι.Μασούρα (ποδ/στή): διότι: «Ο δεύτερος εγκαλούμενος, ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ποδοσφαιριστής της πρώτης εγκαλουμένης, αναγράφηκε αντικανονικά ως τακτικός στο Φύλλο Αγώνα με την ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δεδομένου ότι είχε παρατηρηθεί με 4η κίτρινη κάρτα, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 192/18-5-2017 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου» στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Αστ.Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 7 παρ. 4 περ. α’, 9 παρ. 2, 10 παρ. 8 και 26 παρ. 2 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Επιβάλλει στην ομάδα Α.Ε.Λ. Κ20 την ποινή της επίπληξης.
Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή Ι. ΜΑΣΟΥΡΑ ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας. (Αγώνας της 21-5-2017 με την ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ20)».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass