ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (17:00)

Φιλικό ματς δίνει ο Απόλλωνας

• Σενάρια για δύο ομίλους στη Β’ Εθνική

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 22:17

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 17:00 ο Απόλλων Λάρισας στο Νεοχώρι Τρικάλων, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Διγενή, που ανήλθε από την Α’ ΕΠΣΤ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, ενώ δεν υπολογίζονται ο Πέντα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Μανθάνο ο οποίος είναι στην Αθήνα και ο Μουταφτσίσκι που πήγε στην πατρίδα του.
Χθες προπονήθηκε για τελευταία φορά αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.
Μετά το φιλικό οι παίκτες θα ξεκουραστούν καθώς γι’ αύριο τους δόθηκε ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, όπου μέχρι την Τετάρτη θα πραγματοποιούνται προπονήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ θα γίνονται και συζητήσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

 

ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ;
Σημαντικές αλλαγές σκέφτεται να κάνει η ΕΠΟ στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και κυρίως στη Football League. Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας έχει χάσει την αξιοπιστία του τα τελευταία χρόνια και η FIFA έχει παρατηρήσει τον αυξημένο αριθμό ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων που προκύπτουν από τη Sportradar.
Γι’ αυτό στην ΕΠΟ σκέφτονται να πάρουν υπό την αιγίδα τους τη Β’ Εθνική από τη νέα σεζόν και να έχουν την ευθύνη για τη διοργάνωσή του, σύμφωνα με τη liganews.gr.
Ο σχεδιασμός της ΕΠΟ έχει προχωρήσει και ένα βήμα πιο πέρα, καθώς θέλει να αυξήσει τις ομάδες που συμμετέχουν στη Football League και να γίνει το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους. Γι’ αυτό, έχει ήδη επικοινωνήσει με τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα τους Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Χαλκίς και Ιωνικό, προκειμένου να τους ρωτήσουν αν ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στη Β’ Εθνική τη νέα σεζόν.
Οι τέσσερις ομάδες απάντησαν θετικά και πλέον περιμένουν τις εξελίξεις.
Αν προχωρήσει αυτό το πλάνο από την ΕΠΟ, θα γίνει άμεσα και αναμένεται το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει ως τα μέσα Ιουνίου. Εξάλλου, το σχέδιο αυτό για τη Β’ Εθνική, που θα επιφέρει μικρές αλλαγές και στη Γ’ Εθνική, θα πρέπει να εγκριθεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που αναμένεται να γίνει τέλη Ιουνίου.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass