ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΔΗΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Συμφώνησε και με αριστερό μπακ η ΑΕΛ!

*Εξετάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για τερματοφύλακα ενώ προτάθηκε στην ομάδα ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος *Δύο ομάδες τελικά υποβιβάζονται στη Β' εθνική;

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2017 22:05
Λεοζίνιο Λεοζίνιο

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μεταγραφική έξαρση καθώς απέκτησε τον Χρήστο Αγρόδημο, ανακοίνωσε χθες τον Βραζιλιάνο Λεοζίνιο που έπαιζε πέρυσι στον Ηρακλή ενώ σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορείς της

«Ελευθερίας» συμφώνησε και με αριστερό μπακ που το όνομά του θα κάνει αίσθηση.

Ο συγκεκριμένος παίκτης παίζει στην Ευρώπη δέκα χρόνια, είναι γνώριμο όνομα στο ελληνικό κοινό ενώ η ΑΕΛ μετά τον Βραζιλιάνο Λεοζίνιο θα αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη από την ίδια χώρα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θεωρείται ότι θα βοηθήσει σημαντικά τη Λαρισινή ομάδα και λογικά μόλις κλείσει τυπικές εκκρεμότητες που έχει με τον σύλλογό του θα προχωρήσει και σήμερα η συμφωνία.

Εκτός του αριστερού μπακ η ΑΕΛ μέσα στη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και σέντερ μπακ καθώς και εκεί έχει εντοπίσει τον στόχο της. Πρόκειται για ξένο παίκτη, το πρωτάθλημα της χώρας στο οποίο αγωνίζεται τελειώνει σήμερα. Δεν αποκλείεται να έρθει στη Λάρισα τις επόμενες μέρες για να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Από κει και πέρα για τη θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ εξετάζει την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό που έχει υποχρεώσεις με την αθηναϊκή ομάδα. Η περίπτωση του 23χρονου Γερμανοαναθρεμμένου ποδοσφαιριστή σίγουρα είναι δύσκολη αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κρούση. Αντίθερα υπήρξε κρούση σε άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού που τώρα όμως απομακρύνθηκε το ενδιαφέρον γι’ αυτόν αφού είπε στους διοικούντες της ΑΕΛ ότι θα παίξει σε ομάδα του εξωτερικού.

Τέλος, προτάθηκε μέσω του Αγιώτη προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, που φέτος ήταν τεχνικός στην Σπάρτη, ο 24χρονος σέντερ μπακ Αλέξανδρος Γκαλίτσιος που ήταν παίκτης του. Ο Γκαλίτσιος έχει αγωνισθεί και στο παρελθόν στη Λαρισινή ομάδα έχοντας 7 συμμετοχές με την ομάδα της πόλης του τη διετία 2011-2013, αγωνιζόμενος παράλληλα σε Εθνική Νέων και Παίδων. Εκτός της ΑΕΛ αγωνίσθηκε στον Τύρναβο και στον Απόλλωνα Λάρισας πριν πάει στην ΑΕΛ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μεταγραφή του Λεοζίνιο ήταν λακωνική και ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για επόμενα 2 χρόνια του ποδοσφαιριστή Leandro Sales De Santana - Leozinho».

Ο Λεοζίνο είναι 32 χρονών (12/12/1985) Βραζιλιάνος και αγωνίζεται επιτελικό χαφ. Τη σαιζόν που τελείωσε έπαιζε στον Ηρακλή (27 συμμετοχές, 4 τέρματα), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βάσκο Ντα Γκάμα, Σπορ, Κέζε, Ολυμπιακό Πειραιώς, Άιντραχτ Μπράουνσβαιγκ (δανεικός), Ο.Φ.Η. (δανεικός), Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Α.Ε.Λ. Καλλονής, Ντενιζλισπόρ, Ηρακλή.

ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ;

Μπορεί οι αρχικές πληροφορίες να ανέφεραν ότι θα υποβιβαστούν από τη νέα αγωνιστική περίοδο τέσσερεις ομάδες αλλά τελικά το σχέδιο της ΑΕΛ για υποβιβασμό δύο ομάδων φαίνεται να βρίσκει πολλούς συμμάχους και να ισχύσει η προοπτική να παίξουν πλέι οφ οι ομάδες που θα τερματίσουν ανάμεσα στις θέσεις 5-10. Μια ομάδα εξ’ αυτών θα αγωνισθεί στην Ευρώπη. Κάτι που σημαίνει ότι ο φετινός στόχος της Λαρισινής ομάδας προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση...

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass