ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Διεθνής τίτλος του τένις για τον Λέανδρο Μισδραχή

*Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Χρήστο Δαγκλή

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2017 22:28

Τον πρώτο του διεθνή τίτλο ITF κατέκτησε χθες στον Λίβανο ο Λαρισαίος αθλητής του τένις Λέανδρος Μισδραχής, καθώς κέρδισε στον τελικό τον Πολωνό Άνταμεκ με 2-1 σετ παρότι ο αντίπαλός του βρίσκεται οχτακόσιες θέσεις πάνω από αυτόν.

Μάλιστα ο Λαρισαίος τενίστας βρέθηκε να χάνει με 6-4(πρώτο σετ) και με 4-2 στο δεύτερο σετ και στη συνέχεια έφθασε στη νίκη με 6-4 και 6-0 χωρίς να χάσει κανένα παιχνίδι, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του για τον τίτλο που αποδείχθηκε ότι ήθελε πάρα πολύ.

Στον πρώτο γύρο ο Μισδραχής κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ(6-0, 6-1) τον Λιβανέζο Νααμάν και βρέθηκε αντιμέτωπος με το νο2 του ταμπλό τον Άγγλο Ζιάν Αχμέντ, όπου παίζοντας εκπληκτικό τένις κέρδισε μετά από τέσσερεις ώρες αγώνα με 2-1 6-4, 2-6, 7-6 (10-3 τα μπρέικ) .

Στον τρίτο γύρο αντιμετώπισε τον άλλο πολύ καλό Λαρισαίο αθλητή που συμμετείχε και αυτός με αξιώσεις, τον Δαγκλή Χρήστο. Έγινε ένας πολύ δυνατός αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς Λαρισαίους τενίστες με νικητή τον Λέανδρο Μισδραχή με 2-0 σετ (7-5,6-4) που κυριάρχησαν οι πολλές ανατροπές. Ο Δαγκλής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις δείχνοντας την αξία του σαν αθλητής και ότι η Λάρισα αρχίζει και παράγει τενίστες υψηλού επιπέδου.

Στον ημιτελικό ο Λαρισαίος αθλητής είχε πάλι ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ρόι Τάμπετ που θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Κέρδισε όμως χωρίς να χάσει σετ(2-0 με 6-0, 6-0) δείχνοντας τις προθέσεις του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Με τον τίτλο αυτό ο Λέαντρος Μισδραχής απέδειξε την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής του Φοίβος Μιχαλόπουλος μαζί με τον γυμναστή του Νίκο Μαλάκη. Μάλιστα ο Φοίβος Μιχαλόπουλος τόνισε ότι ο αθλητής του θα συνεχίσει τις διακρίσεις του…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass