ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχίζουν συζητήσεις με παίκτες

• Για το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 22:01

Συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ήταν την περυσινή σεζόν στην ομάδα, θα αρχίσουν από αύριο οι διοικητικοί του Απόλλωνα Λάρισας.


Μέχρι τώρα ο μόνος που επίσημα έλυσε την συνεργασία με τους «κυανόλευκους» είναι ο Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος θα μετακομίσει στον γειτονικό Βόλο, για να συνεχίσει την καριέρα του.
Από κει και πέρα, από την ομάδα θα αποχωρήσουν τουλάχιστον πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, ο ένας δε από αυτούς πρόθεση των διοικούντων είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα της Γ’ Εθνικής εκτός νομού. Όσον αφορά γι’ αυτούς που θα παραμείνουν, πρόθεση της διοίκησης και του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη είναι να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, διότι οι περισσότεροι παίκτες έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και θα μπορέσουν γρήγορα να προσαρμοσθούν στις συνθήκες της Football League.
Εξελίξεις λοιπόν πάνω σε αυτά τα θέματα αλλά και στα μεταγραφικά αναμένονται από αύριο, ώστε τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει πόσοι παίκτες θα μείνουν και με ποιους θα λυθεί η συνεργασία.


Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας στη Φιλιππούπολη (20:00) ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Λάρισας με σκοπό να εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει και το κομμάτι της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη της ομάδας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο.Απόλλων Λάρισας, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης σε Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου μεταξύ άλλων θα τρέξουν και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.
Όπως αντιλαμβάνονται άπαντες η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη».


ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass