ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ποια τα πρώτα σχέδια του Αντρέ Πάους

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 22:00

Η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Καρπενήσι συνεχίζεται με φυσική κατάσταση αλλά και τακτική, ενώ χθες η ομάδα έδινε τον πρώτο φιλικό αγώνα της νέας περιόδου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα που προετοιμάζεται στον ίδιο χώρο (λεπτομέρειες για τον αγώνα λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου στην «Ελευθερία της Δευτέρας»).

Ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους αρχίζει και φανερώνει τις πρώτες του σκέψεις για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα και τις θέσεις που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ενώ αρχίζει και γίνεται φανερή η πρόθεσή του να δουλέψει με 26 ποδοσφαιριστές μια και αρκετούς δεν τους χρησιμοποιεί στις ασκήσεις τακτικής που πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια των απογευματινών προπονήσεων.

Σχετικά με τους παίκτες και τις θέσεις του κάτω από τα δοκάρια έχουν προβάδισμα ο Μπόζοβιτς με τον Θεοδωρόπουλο, στα αριστερά μπακ υπάρχουν ο Γουάλας με τον Κόντορ, στη δεξιά πλευρά της άμυνας οι: Ναβάρο, Ρέντζας, στα σέντερ μπακ ως δίδυμα χρησιμοποιούνται ο Άλα με τον Ζίζιτς και ο Φάρκας με τον Γκόλια, αμυντικά χαφ οι επιλογές είναι πολλές αφού υπάρχουν Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Φατιόν, Αναστασόπουλος, επιτελικοί χρησιμοποιούνται ο Αγκάνοβιτς με τον Λεοζίνιο(εδώ θα υπάρχει πρόβλημα αφού και οι δυο είναι σε πολύ καλή κατάσταση), στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμή ο Κρίζμαν με τον Ντοντό ενώ αριστερά στην ίδια γραμμή ο Κουτσιανικούλης και ο Ντέλετιτς. Τέλος στη γραμμή κρούσης(επίθεση) παίζουν μέχρι τώρα ο Γιαννιτσάνης με τον Ναζλίδη.

Οι είκοσι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» ενώ θα πρέπει να προστεθεί και ο Περόνε που ακόμα δεν είναι έτοιμος. Τέλος σε αναμονή είναι και το θέμα της απόκτησης του Ανδρεόπουλου που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί (παίζει αμυντικό χαφ).

Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και οι δυο τερματοφύλακες Σαφαρίκας και Παπαπολυμέρου.

Μάλλον δεν πρέπει να υπολογίζονται οι: Μασούρας, Καλύβας, Χοτζάλι, Καπός και Κρητικός που κάποιοι εξ αυτών θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χρήστου Αγρόδημου να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των Καπού και Χοτζάλι.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass