ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκδήλωση με φόντο το... Τόκιο

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 16:55
Προπονήτριες της ΓΕΛ μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Βαϊόπουλο και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Βασίλη Παπαδημητρίου Προπονήτριες της ΓΕΛ μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Βαϊόπουλο και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Βασίλη Παπαδημητρίου

Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας πραγματοποίησε εκδήλωση με φόντο το... Τόκιο καθώς τίμησε την Ιωάννα Τζιατζιά που είναι μέλος της εθνικής ανσάμπλ που προετοιμάζεται για την Ολυμπιάδα του 2020 και ίσως γίνει η δεύτερη Λαρισαία αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής μετά τη Βασιλεία Ζάχου που θα συμμετέχει σε Ολυμπιάδα.

Η Ζάχου ως γνωστό συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής της η Τζιατζιά δήλωσε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς αλλά για τη ίδια αποτελεί όνειρο ζωής να συμμετέχει σε Ολυμπιάδα και θα κάνει όλες τις θυσίες που απαιτούνται για να υλοποιήσει τον στόχο της.

Η ΓΕΛ δημιουργεί σημαντική παράδοση παραγωγής αθλητριών αφού εκτός της Ζάχου ανέδειξε την Ευαγγελία Γκουντρουμπή (χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα του ανσάμπλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μόσχας), Βαϊοπούλου Νικολέτα(μέλος της εθνικής ανσάμπλ στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου) ενώ μέλη της εθνικής ομάδας ήταν η Ανθή Μάντζιου και η Μαρίζα Κισκινούδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης η Ανδρομάχη Ζάχου πρωταθλήτρια Ελλάδας και επίλεκτη της εθνικής ομάδας στο ατομικό, Φρειδερίκη Τζιατζιά τρίτη πανελληνιονίκης στην μπάλα, Κανάκη Δήμητρα και Χαρατσίδη Άννα πρώτες στο σχολικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass