ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

«Χρυσή» η Δ. Παπανικολάου

*Τερμάτισε 1η στα 1.500 μ. επιφανείας στις νεανίδες *Επίσης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. και τα 4Χ200 μ. και χάλκινο στα 4Χ200μ. γυναικών

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 17:41

Σάρωσε τα μετάλλια η Λαρισαία αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης Δήμητρα Παπανικολάου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στο Χαϊδάρι (ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου και ολοκληρώνεται σήμερα).

Συγκεκριμένα, η Λαρισαία πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή της Βασίλειου Σταύρου, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 1.500 μ. επιφανείας στην κατηγορία νεανίδων, τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ. επιφανείας επίσης στην κατηγορία νεανίδων, τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 4Χ200 μ. επιφανείας στην ίδια κατηγορία, καθώς επίσης την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 4Χ200μ. επιφανείας στην κατηγορία των γυναικών.

Η Δήμητρα Παπανικολάου ήταν επί δύο συνεχή χρόνια μέλος της Εθνικής Νεανίδων και συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2015, όπου κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ το 2016 αγωνίστηκε στο παγκόσμιο της Γαλλίας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο καθώς επίσης μία πέμπτη και μία έκτη θέση σε άλλα αγωνίσματα.

Πρόκειται για μία αθλήτρια επιπέδου, που δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον στον χώρο της τεχνικής κολύμβησης, γεγονός που καταδεικνύεται και από το ότι, αν και δεν είχε ολοκληρωμένη προετοιμασία, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των επιτυχιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass