ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΜΠΟΥΡΜΠΟ

Εποχή Μίλερ άρχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας!

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:29

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Ο Γερμανός επιχειρηματίας κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, είναι πλέον ο νέος διοικητικός ηγέτης στην ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον πρώην πρόεδρο κ. Βασίλη Μπούρμπο για σταδιακή μεταβίβαση του πλειοψηφικού «πακέτου» των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2018.


Το συμφωνητικό των δύο επιχειρηματιών υπογράφτηκε με το 30% του «πακέτου» να περνάει άμεσα στα χέρια του κ. Μίλερ, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα ΜΜΕ παρουσίασε το βασικό πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον κ. Μίλερ αναφέρει τα εξής:
«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ του κ. Βασίλη Μπούρμπου και εμού του ιδίου σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας σε ποσοστό 30%. Αναλαμβάνοντας εγώ ο ίδιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. προαναγγέλλω την αλλαγή των συμμετεχόντων του νέου Δ.Σ., το οποίο θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο Τύπου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω τον κ. Μπούρμπο για τη συνεργασία του κι αφετέρου να απευθύνω γενικό κάλεσμα συστράτευσης και συμπόρευσης προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα. Από την προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να απέχει κανείς. Δεν περισσεύει κανείς...».

 

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ
Ειδικότερα, στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Μίλερ έχοντας δίπλα του διερμηνέα και τον στενό συνεργάτη του κ. Βαλάντη Μπλέτσα, επισήμανε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή κ. Γιώργο Βαζάκα να αναλάβει την ομάδα, καθώς επίσης και με σειρά νέων ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πρόκειται να ενισχύσουν το ρόστερ τη νέα περίοδο. Επιπλέον προ ημερών, συμφωνήθηκε και η παραμονή των Τζέκου και Μπιτέλη, παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας κατά την περσινή χρονιά.
Ο κ. Μίλερ προχώρησε και σε ανακοίνωση κάποιων ονομάτων όπως οι Κ. Κολτσίδας, 19 ετών από την Κομποστέλα, Μ. Ρουσσάκης, 21 ετών από τον Ερμή Ζωνιανών, Σπ. Παπασπύρος, 21 ετών από τον Ιαλυσό, Α. Ξηρός, 20 ετών από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, Παν. Κάτσικας, 18 ετών (τερματοφύλακας) από τον Παπάγο, ενώ δήλωσε πως γίνονται συζητήσεις για να έρθουν να παίξουν στην Καρδίτσα νεαροί ποδοσφαιριστές από την Αφρική, κάποιοι εκ των οποίων είναι διεθνείς που (αν αγωνιστούν) θα ανεβάσουν επίπεδο τη νέα ομάδα που θα σχηματιστεί.
Ο Γερμανός επιχειρηματίας δεν έκρυψε τη μεγάλη επιθυμία του η ΑΣΑ να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη εξάδα του νέου πρωταθλήματος της Football League και ο ρόλος της να είναι πρωταγωνιστικός τα επόμενα χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα δήλωσε πως τη χρονιά 2017-2018 προτίθεται να διαθέσει για τις ανάγκες του Συλλόγου το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης του κόστους που συνεπάγεται η ρύθμιση των χρεών για τη φετινή περίοδο.
Ο ίδιος πρόσθεσε πάντως πως τα χρέη που έχει συμφωνήσει να αναλάβει είναι αυτά που σχετίζονται μόνο με την Εφορία και το ΙΚΑ.
Από την πλευρά του ο κ. Μπλέτσας είπε ότι στόχος είναι η ομάδα να απαρτίζεται από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, πάρει δεν πάρει άδεια η Αναγέννηση, ενώ για το σχετικό παράβολο της ένστασης στη μη αδειοδότηση (σε πρώτο βαθμό) δήλωσε πως έχει πληρωθεί εμπρόθεσμα από τον κ. Μίλερ.
Επίσης ο κ. Μπλέτσας υπογράμμισε πως έχει γίνει επαφή με τον Δήμαρχο Καρδίτσας για το θέμα του γηπέδου (ΕΑΚ) και των απαραίτητων εργασιών στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, υπάρχει έτοιμο και πλάνο αντιμετώπισης του θέματος ώστε να μην αναγκαστεί ο ομάδα να παίξει σε άλλο γήπεδο κατά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εδώ και πολύ καιρό για να επενδύσει στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καταλήγοντας στην εξαγορά του πλειοψηφικού «πακέτου» των μετοχών της Αναγέννησης Καρδίτσας, μιας ομάδας με χιλιάδες φιλάθλους όχι μόνο στη Θεσσαλία, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass