ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Επιστροφή Λεοζίνιο...

• Νέες δοκιμές στα επόμενα φιλικά παιχνίδια

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 22:04

Μετά από μια κοπιαστική προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι που περιελάμβανε και τρία φιλικά παιχνίδια (το ένα επί Λαρισινού εδάφους προχθές κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών) οι παίκτες της ΑΕΛ χθες και σήμερα πήραν άδεια από τον τεχνικό Αντρέ Πάους να ξεκουραστούν και επανέρχονται σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα).


Αύριο όμως θα υπάρχει και η επιστροφή Λεοζίνιο που δεν θα μετέχει σε ομαδικό πρόγραμμα αλλά θα κάνει ατομικό και θα δοκιμάσει το πόδι του μετά τη βαριά κάκωση στην ποδοκνημική, που υπέστη στο πρώτο φιλικό της ομάδας στο Καρπενήσι κόντρα στα Γιάννενα μετά από χτύπημα του Μπέριου.
Ο Λεοζίνιο, που χθες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα θα δοκιμάσει το πόδι του και αν όλα πάνε καλά θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει ότι ο τραυματισμός του ξεπεράστηκε πιο γρήγορα από τις αρχικές προβλέψεις χάρη στο ιατρικό επιτελείο.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών για μια ακόμα φορά δοκίμασε διάφορα σχήματα και τακτικές, ενώ μάλλον θα δούμε το ίδιο και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στη Λαμία.
Σχετικά με την τακτική ο Πάους δείχνει ότι προσανατολίζεται σε σχήμα 4-2-3-1 ενώ ένα πείραμα, να παίξει στο δεύτερο μέρος 4-3-3, μάλλον απέτυχε αν κρίνουμε από την γρήγορη αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Στη μεσαία γραμμή αγωνίσθηκαν οι: Μασούρας(δεξιά), Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος (αριστερά) και μπροστά τους Γιαννιτσάνης, Περόνε και Ντοντό.
Από κει και πέρα προβληματισμός υπάρχει στον προπονητή για το δίδυμο των σέντερ μπακ αφού έχει δοκιμάσει αρκετά μέχρι τώρα και διακινδυνεύουμε μια πρόβλεψη ότι το επόμενο δίδυμο που θα δοκιμάσει θα είναι αυτό των Ζίζιτς και Γκόλια (μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει μαζί σε κανένα από τα φιλικά που έχει δώσει η ομάδα).
Πάντως αυτό που φάνηκε είναι ότι ακόμα και στα φιλικά η ομάδα θέλει να κερδίζει... Να αποκτήσει νοοτροπία νικητή.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass