ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Μεταγραφών συνέχεια στον Αχιλλέα Φ.

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 20:38

Συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων προχώρησε στην απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Λεωνίδα Καραγκούνη, επιτελικό μέσο από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, Νίκο Κουσιά επιθετικό από την Κ20 της ΑΕΛ και Κώστα Χάμο τερματοφύλακα από τη Δόξα Βλαχογιαννίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές:
-Λεωνίδα Καραγκούνη, τον οποίο η ομάδα μας απέκτησε για έναν χρόνο με μορφή δανεισμού από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Καραγκούνης αγωνίζεται ως δημιουργικός χαφ και είναι γεννηθείς στις 10/11/1991. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Π.Ο. Ελασσόνας, μετέπειτα μεταπήδησε στην αντρική ομάδα του ΠΟΕ αγωνιζόμενος για 2 σεζόν στη Δ’ Εθνική ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης (3 σεζόν στην Γ’ Εθνική και την τελευταία στην Α’ ΕΠΣΛ κατηγορία). Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την άψογη συνεργασία τους ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.
-Νίκο Κουσιά, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Κουσιάς αγωνίζεται τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά ως εξτρέμ, είναι γεννηθείς στις 13/5/1998 και πλην της ΑΕΛ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης για δύο σεζόν.
-Κώστα Χάμο, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ο Χάμος είναι γεννηθείς στις 26/10/1997 και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Δόξας Βλαχογιαννίου. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία Προμηθέα, στον Έλαφο Αγιάς, στην Ανθούπολη και τον Σμόλικα Φαλάνης. Σύσσωμη η ομάδα μας τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχιλλέα μας και τους εύχεται καλή και υγιή σεζόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass