ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρωταγωνιστής και στη Football League

• Με χαμηλούς τόνους και πίστη για μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους οι «κυανόλευκοι» • Π. Μαντζανάς: «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος με πέρσι: Να κερδίζουμε κάθε Κυριακή» • Σ. Θεοδοσιάδης: «Θέλουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και της διοίκησης και του κόσμου»

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 22:29

Η εποχή της Football League για τον Απόλλωνα Λάρισας άρχισε χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση στο πρώτο ραντεβού της φετινής σεζόν με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας,  εξέφρασαν την πίστη ότι και αυτή η χρονιά θα είναι χρονιά επιτυχιών, η οποία θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών.

Το σύνθημα έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο στόχος παραμένει και φέτος ο ίδιος και δεν είναι άλλος από τη νίκη κάθε Κυριακή, ενώ ο τεχνικός ηγέτης Σάκης Θεοδοσιάδης υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να διαδραματίσει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου.
«Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ικανούς ποδοσφαιριστές, κρατήσαμε έναν καλό κορμό από πέρσι με 13 ποδοσφαιριστές και θα προχωρήσουμε με 25 παίκτες. Έναν στόχο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, έναν στόχο θα έχουμε και φέτος. Να προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο και να κερδίζουμε. Θέλουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, να είμαστε καλά, να χαίρεται ο κόσμος αυτό που βλέπει και από κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς, ενώ από την πλευρά του ο Σάκης Θεοδοσιάδης πρόσθεσε:
«Ο Απόλλωνας τα τελευταία τρία χρόνια εξελίσσεται διαρκώς και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην ομάδα. Με οδηγό την περσινή χρονιά θα προσπαθήσουμε και φέτος να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει στόχο κάθε Κυριακή να κερδίζει τα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογικότητα και την πολύ σκληρή δουλειά της καθημερινότητας να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης αλλά και προσωπικά του κ. Μαντζανά, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά πράγματα για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας».
Σε ερώτηση για το πώς οριοθετούνται οι στόχοι του Απόλλωνα Λάρισας ο κ. Θεοδοσιάδης είπε:
«Για μας το πρωτεύον είναι μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου στην κατηγορία. Με ταπεινότητα, με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους, με πολύ σκληρή δουλειά να στήσουμε αυτήν την ανταγωνιστική ομάδα που θέλουμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τις διοίκησης και του κόσμου. Από κει και πέρα στο τέλος θα δούμε τι ταμείο θα κάνουμε».
Αναφορικά με τη νέα Football League ο τεχνικός των «κυανολεύκων» επισήμανε:
«Νοιώθουμε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε σε μία ομάδα που λειτουργεί, που έχει υγεία, οργάνωση, οικονομική συνέπεια γιατί βλέποντας τι προβλήματα αντιμετωπίζει η κατηγορία δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς σήμερα βρισκόμαστε εδώ, κάνουμε την αρχή μας, θα ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας ούτως ώστε όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι απ’ όλες τις πλευρές και κυρίως για να είμαστε ανταγωνιστικοί σ’ αυτόν τον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας».
Η χθεσινή «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία των προέδρων της ΔΕ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη κ. Βέβη και Τερζούδη αντίστοιχα, διοικητικών στελεχών, του περιφερειακού συμβούλου κ. Παιδή, του ιατρικού επιτελείου με επικεφαλής τον Γιώργο Μπασδέκη, εκπροσώπων των παλαιμάχων, υποστηρικτών και φίλων της ομάδας κ.ά.
Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν στη Λάρισα μέχρι τέλος του μηνός, καθώς από την 1η Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (μέχρι τις 14 Αυγούστου). Εκεί θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια και συγκεκριμένα με τους Αήττητο Σπάτων (5/8, 18.30) και Παναχαϊκή (12/8, 18.30). Μετά την επιστροφή του από το Καρπενήσι ο Απόλλωνας θα δώσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια επί λαρισινού εδάφους.
Εν τω μεταξύ χθες το μεσημέρι οι παίκτες πέρασαν από οφθαλμολογικό έλεγχο, ενώ κάποιες ακόμα εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Τέλος σχετικά με τα μεταγραφικά μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αποκτηθούν τρεις ακόμη παίκτες προκειμένου να συμπληρωθεί η 25άδα.
Στη χθεσινή επίσημη «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας πήραν μέρος οι εξής 22 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιάννης Φιρινίδης, Παναγιώτης Παϊτέρης, Πέτρος Κραβαρίτης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σάκης Σάββας, Κώστας Σκούπρας, Νίκος Ιορδανίδης, Γιάννης Ανδρέου, Θοδωρής Λουκάς, Βαγγέλης Ανδρέου, Κώστας Καμπέρης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.
ΜΕΣΟΙ: Πλάτων Καρακατσάνης, Κώστας Χατζής, Σωτήρης Τσιλούλης, Πέτρος Διβανές, Δημήτρης Μαυριάς, Νίκος Σουλίδης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βασίλης Σαχινίδης, Αλεξάντρ Μίλιτς, Νίκος Συράκος, Γιάννης Κολοβός.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ: Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής), Κώστας Μαργαρίτης (γυμναστής), Σοφοκλής Βουλόγκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Ανδρέας Πασπαλιάρης (τεχνικός διευθυντής)
ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ: Γιώργος Μπασδέκης (γιατρός), Βασίλης Νούσιος (μασέρ).

 

 

Αισιοδοξία στις τάξεις των παικτών
Την αισιοδοξία ότι ο Απόλλωνας θα εκπληρώσει τους στόχους του στο νέο πρωτάθλημα της Football League εξέφρασαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Ι. Ανδρέου:
«Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Επικρατεί οικογενειακό κλίμα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Σ. Τσιλούλης:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην πόλη μου για χατίρι του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον κ. Μαντζανά, τον προπονητή κ. Θεοδοσιάδη και γενικά το τεχνικό επιτελείο που με επέλεξε. Θέλω να υποσχεθώ και στον κόσμο της ομάδας αλλά και στην ίδια την ομάδα ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της όσο πιο εύκολα γίνεται».

Αλ. Μίλιτς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Γνωρίζω αρκετούς από τους συμπαίκτες μου όσο και τον προπονητή τον κ. Θεοδοσιάδη. Θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Ήρθα με στόχο να δημιουργήσουμε κάτι καλό και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Δ. Μαυριάς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι φέτος με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουμε υγεία όπως και στο προπονητικό επιτελείο. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γρ. Παπαζαχαρίας:
«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Θεοσοδιάδη γιατί ήταν ο βασικός εισηγητής για να έρθω στην ομάδα. Από την πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ, με την εμπειρία που έχω, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω που έχω έρθει, είναι μία ομάδα νεοφώτιστη αλλά έχει ιστορία και πιστεύω στο τέλος εάν δουλέψουμε όλοι μαζί θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ι. Φιρινίδης:
 «Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάει μία νέα προσπάθεια ίδια όμως με πέρσι γιατί οι στόχοι δεν αλλάζουν. Έχουμε ένα καλό σύνολο και μία καλή ομάδα. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να κυλήσει η χρονιά με την ίδια επιτυχία όπως η περσινή».

Πλ. Καρακατσάνης:
«Εύχομαι η νέα σεζόν να ξεκινήσει με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ. Φέτος είναι μία χρονιά πολύ σημαντική για μας, κυρίως για τα πιο νεαρά παιδιά γιατί έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες καλοί και φιλόδοξοι».

Β. Σαχινίδης:
«Να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση μια υγιή χρονιά. Να κάνουμε την προσπάθειά μας όπως κάναμε και πέρσι με τον ίδιο στόχο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και η παρουσία του θα μας βοηθήσει πολύ».

Κ. Καμπέρης:
«Εύχομαι πάνω απ’ όλα όπως ξεκινάμε γεροί έτσι να τελειώσουμε τη χρονιά με υγεία. Σ’ αυτό το γήπεδο η ομάδα τα τελευταία χρόνια ζει μόνο χαρές και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και φέτος».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass