ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Κάτοικος Αγιάς και ο Ν. Καλλές

• Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ερμής

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 22:10

Μετά τον Δημήτρη Λόλα, ένας ακόμα παίκτης αναμένεται να «ανακηρυχθεί» κάτοικος Αγιάς.

Ο λόγος για τον Νίκο Καλλέ (όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» το περασμένο Σάββατο) που ολοκλήρωσε πέρσι τη σεζόν στα Τρίκαλα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όπως επισήμαναν οι άνθρωποι του Ερμή, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του εν λόγω παίκτη, που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία του συλλόγου.
Ο Νίκος Καλλές που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και έχει ύψος 2.11μ. θα είναι το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «κυανολεύκων» και η παρουσία του στην ομάδα θα ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη κάτω από το καλάθι. Ήδη με την απόκτηση του Λόλα και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κόμματο και Νταλό, η προσθήκη του Νίκου Καλλέ θα κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη φροντ λάιν της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Ο 30χρονος σέντερ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Λάρισα, όπου γεννήθηκε. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 υπογράφοντας στον Ηρακλή, ενώ το 2009 μετακόμισε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2014. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στα Τρίκαλα. Έχει μεγάλη εμπειρία από την Basket League, ενώ την περσινή σεζόν με τη φανέλα των Τρικάλων είχε 2 πόντους και 1,5 ριμπάουντ σε 24 αγώνες κατά μέσο όρο.
Με την απόκτηση του Νίκου Καλλέ ουσιαστικά συμπληρώνεται το παζλ των ψηλών για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη και το ενδιαφέρον στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στην απόκτηση παικτών για τις θέσεις 1, 2 και 3. Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν οι Κόματος, Λόλας, Νταλός, Τσιαμπαλής Τριανταφύλλου και Χαλκιάς, ενώ αναμένεται η απάντηση από τον Βαβάτσικο, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το άλμα στην Basket League.

 

ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΛΙΩΝΗ
Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Χρήστο Μηλιώνη . Μεταξύ άλλων τονίζει στη σχετική ανακοίνωση: « Ο Χρήστος Μηλιώνης συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία διακρίσεων του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια με τις ικανότητες του ως αθλητής, αλλά και με το ήθος και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass