ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κινείται για σέντερ μπακ η ΑΕΛ

• Χωρίς Αγκάνοβιτς στον φιλικό αγώνα με τη Λαμία

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 22:21

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκαν τελικά και μετά από εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας θα προστεθεί σίγουρα ένας ακόμα παίκτης (ίσως και δύο) στο έμψυχο δυναμικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σέντερ μπακ μετά την εμπλοκή που υπάρχει στο θέμα του Άλα (κατατέθηκε συμβόλαιο και από την πρώην του ομάδα στη αλβανική Λίγκα κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ δεν μπορεί να καταθέσει το συμβόλαιό του) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αποχώρηση παίκτη, άγνωστο όμως από ποια γραμμή.


Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να διορθώσει ατέλειες που έχουν παρατηρηθεί στα φιλικά παιχνίδια ενώ το έμψυχο δυναμικό αρχίζει να αξιολογείται αφού στόχος της ομάδας φέτος είναι μια πολύ καλή θέση, κάτι το οποίο αρχίζει να διαφαίνεται με την αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα της ομάδας.
Χθες μετά τη διήμερη άδεια που πήραν οι παίκτες επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς με δύο προπονήσεις που έγιναν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκου, ενώ σήμερα επίσης θα υπάρχει διπλή προπόνηση.
Στόχος είναι να ανέβει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση το απόγευμα και το Σάββατο θα γίνει προπόνηση το πρωί και ακολούθως φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία (18.30 στο Ael Fc Arena).
Στο φιλικό παιχνίδι δεν θα αγωνισθεί εκτός του Λεοζίνιο και ο Αγκάνοβιτς με στόχο να προφυλαχθεί λόγω ενός μικροτραυματισμού που έχει αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι δύο παίκτες χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και μάλλον θα συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Η ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια προς την ΑΕΚ για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  
«Το Δ.Σ της Π.Α.Ε. ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξιος Κούγιας δίνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ιδιοκτησία και στη διοίκηση της Π.Α.Ε. ΑΕΚ για την εξασφάλιση της οικοδομικής αδείας για την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς.
Ο κ. Αλέξιος Κούγιας είχε προεδρεύσει και είχε στηρίξει οικονομικά για ένα χρόνο την περίοδο 1997-1998 τη μεγάλη τότε ΑΕΚ που αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα, πριν πουληθεί στην καταστροφική ENIC και γνωρίζει τι σημαίνει για τους οπαδούς της μεγάλης και ιστορικής αυτής ομάδας η επιστροφή στον ιερό ιστορικά χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Καλορίζικο και ευχόμαστε η τύχη να βοηθήσει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά να είναι με αντίπαλο τη μεγάλη ΑΕΛ μας.»

 

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Αστραπή Νέας Πολιτείας και την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας της Αστραπής Νέας Πολιτείας από τον Αλέξη Κούγια.

 

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει δείπνο στη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πλαίσιο της σύσφιγξης σχέσεων διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass