ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

«Όλοι είμαστε κάτω από την ομάδα»

• Εξετάζονται οι περιπτώσεις των Χοτζάλι, Κρητικού και Καπού από την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 22:25

Μετά το ξεμούδιασμα της προχθεσινής «πρώτης», οι ρυθμοί σταδιακά αρχίζουν να ανεβαίνουν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ενώ από χθες στο πρόγραμμα προστέθηκαν και οι πρωινές προπονήσεις που αφορούν στη φυσική κατάσταση. Οι 22 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δείχνουν θέληση και μεγάλη όρεξη για δουλειά, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την επίπονη συνέχεια της προετοιμασίας, αλλά και ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.
Από την πλευρά του, ο Σάκης Θεοδοσιάδης προσπαθεί να ενισχύσει το κλίμα ενότητας και συνεργασίας, τονίζοντας στους παίκτες τις αρχές που θεωρεί ο ίδιος ως βασικές για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά στους παίκτες του «εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο. Όλοι πρέπει να είμαστε κάτω από την ομάδα. Δενόμαστε μεταξύ μας. Ο ένας κρατάει τον άλλον όχι μόνο στα εύκολα αλλά πρωτίστως στα δύσκολα. Όπως ξεκινήσαμε ενωμένοι να ολοκληρώσουμε τη χρονιά τον Μάιο οι ίδιοι και πάλι ενωμένοι».
Η τρέχουσα εβδομάδα είναι παράλληλα και εβδομάδα προσαρμογής κυρίως για τους νέους παίκτες. Το γεγονός ωστόσο ότι υπάρχουν πολλά παιδιά από πέρσι βοηθάει σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ από τους νεοαποκτηθέντες οι Μαυριάς και Τσιλούλης, που έχουν δουλέψει στο παρελθόν με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, δείχνουν να προσαρμόζονται πολύ γρήγορα. Πάντως, όπως σχολίασε ο τεχνικός των «κυανολεύκων» «ήδη έχουμε γίνει οικογένεια».
Οι προπονήσεις για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και την Τρίτη το πρωί ο Απόλλωνας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σχετικά με τα μεταγραφικά, αναμένονται οι 2-3 τελευταίες μεταγραφές προκειμένου το ρόστερ να κλείσει στους 24-25 ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα εξετάζουν τις περιπτώσεις τριών παικτών της ΑΕΛ. Πρόκειται για τον μέσο Χοτζάλι, τον μεσοεπιθετικό Κρητικό και τον επιθετικό Καπό. Εντός των ημερών αναμένεται να έχουν συνάντηση ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μαντζανάς με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη προκειμένου να αποφασίσουν επί του θέματος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass