Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (18.30)

Φιλικό με φόντο την πρεμιέρα

*Τι είπε ο Αντρέ Πάους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2017 22:34

Φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18.30 η ΑΕΛ στο Ael FC Arena με αντίπαλο την Ξάνθη που είναι το τελευταίο πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό και ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους μιλώντας στους παίκτες του τόνισε ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για μια θέση όχι μόνο στην ενδεκάδα αλλά και στη δεκαοκτάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και η αποστολή ενός αγώνα θα είναι δύσκολο έργο για τον προπονητή που βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες του και θέλει να τη δει και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι.

Σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα ενώ για την ενδεκάδα που λογικά θα είναι στο σχήμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό κάποιες προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες.

Κάτω από τα δοκάρια Μπόζοβιτς και Θεοδωρόπουλος έχουν ίδιες πιθανότητες, τα μπακ σίγουρα θα είναι ο Ρέντζας με τον Γουάλας ενώ σέντερ μπακ ο Ζίζιτς με τον Φάρκας έχουν προβάδισμα έναντι του Γκόλια που όμως είναι πιο γρήγορος.

Από τα στόπερ Αναστασόπουλος, Φατιόν και Ανδρεόπουλος δυο θα παίξουν ενώ πλάγια στη μεσαία γραμμή υπάρχει σιγουριά για τον Ντέλετιτς και τον Κριζμάν.

Σε ηγετικό ρόλο θα είναι ο Λεοζίνιο που όμως είναι πίσω από φυσική κατάσταση ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ναζλίδης.

Λογικά στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμα ο Ναβάρο, ο Περόνε, ο Κόνορ, ο Λαμπρόπουλος, ο Γιαννιτσάνης και ο Κουτσιανικούλης. Αν ο Ολλανδός Πάους επιλέξει να βγάλει δεκαοκτάδα τότε είναι άγνωστο ποιοι θα είναι οι δυο που θα μείνουν εκτός.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη διάθεση του Πάους δεν θα βρίσκεται για το σημερινό φιλικό ο Αγκάνοβιτς λόγω τραυματισμού.

Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση ενώ ρεπό θα δοθεί τη Δευτέρα.

ΑΡΧΗΓΟΙ

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα ανακοινωθούν οι αρχηγοί της ομάδας αλλά είναι ακόμα άγνωστο αν θα είναι επιλογή της διοίκησης ή θα κάνουν εκλογές οι παίκτες. Προβάδισμα έχουν Ναζλίδης και Αγκάνοβιτς….

Του Σωτ. Κέλλα