ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Φιλικό με... άρωμα Κυπέλλου

*Αντίπαλός του η ομάδα της Παναχαϊκής(18:30)

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2017 22:02

Μια καλή πρόβα για το Κύπελλο Ελλάδος θα είναι το σημερινό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας στο Καρπενήσι, ο οποίος στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.


Ομάδα που θα συναντήσει και στο Κύπελλο μετά τη χθεσινή κλήρωση, που έφερε αντιπάλους των «κυανόλευκων» εκτός από τον σύλλογο της Πάτρας και δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, την ΑΕΚ και τη νεοφώτιστη Λαμία.
Ο Απόλλωνας στη σημερινή αναμέτρηση θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι στο φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων, από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-1.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί, φιλικό το απόγευμα, ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις και το πρωί της Δευτέρας μετά την πρωινή προπόνηση, η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στον θεσσαλικό κάμπο.
Θα ακολουθήσει το 3ο φετινό φιλικό με τον Α.Ο. Τρικάλων την Κυριακή 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ»
Σε δήλωσή του ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης για την κλήρωση του Κυπέλλου, τόνισε τα εξής: «Η κλήρωση του Κυπέλλου είναι η πρώτη καλή αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε όλοι πόσο σημαντική ήταν για τον Απόλλωνα Λάρισας η άνοδος στη Football League και πόσο ιστορική είναι για τον σύλλογο η σεζόν που ξεκινάει. Να ‘στε βέβαιοι πως θα αντιμετωπίσουμε κι αυτά τα ματς σοβαρά και θα δώσουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούν, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Θέλω να δω την ομάδα μου άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια και θα δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό μαζί με τους παίκτες μου. Ελπίζω φυσικά όταν έρθει η ώρα να έχουμε και την ανταπόκριση του κόσμου, την οποία θα πασχίζουμε να κερδίζουμε όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις μας».
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Ο ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ
Από μέρα σε μέρα ο Χρήστος Αγρόδημος ανεβάζει συνεχώς στροφές και δείχνει πως βρίσκεται σε άριστη φυσική αλλά και ψυχολογική κατάσταση.
Ο 22χρονος αμυντικός μέσος που επέστρεψε σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, φέρεται αποφασισμένος και τη νέα σεζόν να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass