ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ξαφνικά τέλος ο Ηλίας Φυντάνης

*Τι ειπώθηκε κατά τον χθεσινό του αποχαιρετισμό *Δοκίμασε τον Αγκάνοβιτς χθες ο τεχνικός Αντρέ Πάους

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 22:05
Οι αρχηγοί της ΑΕΛ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος  που ήταν αρχηγός στο φιλικό με την Ξάνθη(στη φωτογραφία μαζί με τον αρχηγό της Ξάνθης  Κώστα Φλίσκα) έχει προβάδισμα μαζί με τους Ναζλίδη και Αγκάνοβιτς. Οι αρχηγοί της ΑΕΛ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που ήταν αρχηγός στο φιλικό με την Ξάνθη(στη φωτογραφία μαζί με τον αρχηγό της Ξάνθης Κώστα Φλίσκα) έχει προβάδισμα μαζί με τους Ναζλίδη και Αγκάνοβιτς.

Η ΑΕΛ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο(1-1) άφησε ελπίδες ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, με βάση και τη συνολική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις που έχει δώσει με αντιπάλους αρκετά αξιόλογους.


Το κλίμα έδειχνε ιδανικό και ξαφνικά ανακοινώθηκε ένα «βελούδινο» διαζύγιο με το μέλος της τεχνικής ηγεσίας Ηλία Φυντάνη, με εγκωμιαστικά σχόλια από πλευράς της ΠΑΕ που προκάλεσε πραγματικά έκπληξη, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι οι σχέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια και του Ηλία Φυντάνη ήταν ανέκαθεν πολύ καλές.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή και τεχνικό διευθυντή και πολύ καλό Έλληνα προπονητή Ηλία Φυντάνη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί με τα θερμότερα λόγια τον Ηλία Φυντάνη για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, τόσο στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, όταν μετά την παραίτηση του κ. Τσιώλη, παρά του ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η παραμονή, η ομάδα μας είχε μείνει στο έλεος των αντιπάλων της και του παρασκηνίου, όσο και στο χτίσιμο του ρόστερ για τη σεζόν που διανύουμε.
Στον κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος αξίζει να είναι και πρώτος προπονητής σε ομάδα Super League, ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Μετα τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Φυντάνη δήλωσε την παραίτησή του και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιάννης Παυλίδης, τον οποίον επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί».
Χθες το απόγευμα ο Ηλίας Φυντάνης βρέθηκε στο προπονητήριο των Δένδρων και αποχαιρέτησε τους παίκτες λέγοντας: «Έφυγα γιατί έπρεπε να φύγω και σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Δέθηκα μαζί σας και δεν το κρύβω, όπως και με την πόλη». Χαιρέτησε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να πει τίποτα, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.
Οι βαθύτερες αιτίες δεν έγιναν γνωστές ή αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία με τον Πάους. Αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι μέχρι σήμερα έγινε μια που καλή δουλειά στην ομάδα και φαινόταν ότι ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους είχε καλή συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη. Το μυστήριο ίσως λυθεί αργότερα…
Ο Πάους σίγουρα από δω και πέρα έχοντας δίπλα του τον Βασίλη Καλαποθαράκο τον γυμναστή της ομάδας, καλείται να σκεφτεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο που θα είναι ο πρώτος φετινός αγώνας της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα η ΑΕΛ θέλει να έχει μια καλή εμφάνιση και να εκμεταλλευτεί πιθανή κόπωση του Ολυμπιακού από το σημερινό αγώνα που δίνει με τη Ριέκα για πρόκριση στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ.
Μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς και στον όποιο έχει πέσει όλο το βάρος του ιατρικού επιτελείου σε μια προσπάθεια να προλάβει την πρεμιέρα.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ
Χθες μάλιστα ο Πάους έδειξε την πρόθεσή του να ξεκινήσει τον Αγκάνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό αφού τον δοκίμασε στο βασικό σχήμα και το οποίο ήταν η ίδια ουσιαστικά ενδεκάδα που παρέταξε στο φιλικό με την Ξάνθη. Ο Αγκάνοβις πήρε τη θέση του Λαμπρόπουλου και δείχνει να προσπαθεί ο Πάους να τον χωρέσει μαζί με τον Λεοζίνιο στην ομάδα.
Επίσης κάποια στιγμή έβαλε τον Φατιόν αντί του Ανδρεόπουλου.
Οι πρώτες ενδείξεις για το αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι :Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ανδρεόπουλος ή Φατιόν, Αγκάνοβιτς ή Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο και Περόνε.
Αν θα αλλάξει κάτι θα φανεί σήμερα και αύριο…

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass