ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ

Σίτσας και επίσημα...

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 22:49

Ο Δημήτρης Σίτσας θα είναι -όπως έγραψε χθες η «Ε»- ο νέος συνεργάτης του Αντρέ Πάους στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο οποίος ήταν επιλογή του Ολλανδού τεχνικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε τη συνεργασία των δύο πλευρών με την παρακάτω ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του βοηθού προπονητή κ. Σίτσα Δημήτρη. Ο κ. Σίτσας Δημήτρης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α και μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Έχει εργαστεί στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αιγινιακός. Ήταν βοηθός προπονητή και μεταφραστής του κυρίου PAULO CAMPOS στην ΠΑΕ Άρης. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας».ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
Δύο από τους τέσσερις παίκτες (Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Φάρκας, Κουτσιανικούλης) που είχαν ανακοινωθεί ότι θα λύσουν τη συνεργασία με την ομάδα έλυσαν τα συμβόλαια. Πρόκειται για τους Λαμπρόπουλο και Ντοντό για τους οποίους η ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Luiz Paulo Hilario - Dodo. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική».ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να κάνει ένσταση για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λιβάγια στον αγώνα με τον Παναιτωλικό της περασμένης Κυριακής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμεθα με την ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από 2 αγωνιστικές, αποφασίσαμε να μην κάνουμε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστού Λιβάγια της ΑΕΚ, να γρονθοκοπήσει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, χωρίς ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του να το αντιληφθούν και να το αναφέρουν στο φύλλο αγώνος.
Η παράνομη συμπεριφορά του Λιβάγια είναι βέβαιο ότι θα ετιμωρείτο με τουλάχιστον 3 αγωνιστικές.
Όπως είναι γνωστό με τη συμπεριφορά του Λιβάγια δεν μπορεί να ασχοληθεί ο Αθλητικός Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως, αφού ο διαιτητής Τζήλος δεν το ανέφερε στο φύλλο αγώνος και για να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής απαιτείται καταγγελία, η οποία έπρεπε να γίνει μέχρι σήμερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass