ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Επέστρεψαν με εμπειρίες

• Συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 21:49

Στην πόλη των Σκοπίων βρέθηκαν τρεις Λαρισαίοι αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing, για να συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Ο Βρυσσάς Γιώργος, η Τσιάμαλου Μαρία και ο Αργύρης Παναγιώτης, μετά τις περυσινές τους επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιλέχθηκαν για την εθνική ομάδα, εκπροσωπώντας τα θεσσαλικά σωματεία.
Εδώ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα πρωταθλήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO, καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΠΟΚ αναγνωρίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, λόγω του βαθμού δυσκολίας και της μεγάλης συμμετοχής, και γι’αυτό μοριοδοτούνται οι αθλητές για την είσοδό τους σε ΤΕΦΑΑ ή ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Οι αθλητές έδειξαν από την πρώτη στιγμή τη δυναμική τους και ξεχώρισαν, αλλά η απειρία από διεθνείς αγώνες και μερικές λεπτομέρειες στους αγώνες τους, δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στα μετάλλια.
Επέστρεψαν με μοναδικές εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσουν στο άμεσο μέλλον, αφού πλέον έχουν μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις σύντομα, όπως το πρωτάθλημα και ένα ακόμα διεθνές τουρνουά.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους γονείς των αθλητών, αλλά και σε συναθλητές και φίλους τους από τη Λάρισα, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τα Σκόπια και ήταν κοντά στα παιδιά σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Λαρισαίους αθλητές kick boxing, που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στα Σκόπια, υποδέχθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τάχος και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος (φωτ.).
Οι Λαρισαίοι αθλητές Γιώργος Βρυσσάς, Μαρία Τσιάμαλου και Αργύρης Παναγιώτης και ο προπονητής τους κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, ήταν οι μοναδικοί αθλητές από τη Θεσσαλία, που συμμετείχαν στην εθνική αποστολή η οποία αριθμούσε 110 άτομα.
Οι αθλητές της Λάρισας, κατέλαβαν τις 5 θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.
Οι κ. Τάχος και Κωσταρόπουλος συνεχάρησαν αθλητές και προπονητή για την εμφάνισή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής κ. Τσεκούρας ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για τη στήριξη του αθλήματος, συμπληρώνοντας πως αυτή η στήριξη οδήγησε στη βελτίωση των επιδόσεων των Λαρισαίων αθλητών.
Πλέον αθλητές και προπονητές προετοιμάζονται για την επόμενη διοργάνωση (Thessalia Open 2017), που θα πραγματοποιηθεί, στη Λάρισα στα μέσα Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass