ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μετακομίζει στην… Ελευσίνα

• Εκτός μάχης ο Νίκος Γκόλιας για σαράντα περίπου μέρες

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 22:01

Από σήμερα η ΑΕΛ αφήνει τη Λάρισα και μετακομίζει στην... Ελευσίνα καθώς θα προπονείται στο γήπεδο του Πανελευσινιακού ενόψει των δυο προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Αθήνα αρχικά αύριο με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Στη λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ικανοποίηση από τον βαθμό που πήρε η ομάδα προχθές κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών(0-0) αφού θεωρούν ότι με τις συνθήκες του δεύτερου μέρους ήταν επιτυχία αφού ουσιαστικά οι «βυσσινί» αγωνίζονταν με εννέα παίκτες αφού αποχώρησε τραυματίας ο Νίκος Γκόλιας στο 75’ και ο Λαγός έπαιζε τραυματίας από το 77’.
Ο Γκόλιας που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού θα απουσιάσει για σαράντα περίπου μέρες κάτι που σημαίνει ότι χάνει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλη Οκτωβρίου, ενώ ο Λαγός υπέστη κάκωση και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.
Στα δύο παιχνίδια στην Αθήνα ο τεχνικός της ομάδας Τζάκι Ματάισεν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αγκάνοβιτς που είναι τιμωρημένος ενώ μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Θεοδωρόπουλο του οποίου η κάκωση στον αριστερό ώμο έχει αποθεραπευτεί.
Η ΑΕΛ δείχνει ενδιαφέρον για το παιχνίδι κυπέλλου και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα ενώ και στον αγώνα με τον Πανιώνιο θέλει να πάρει βαθμό για να έχει καλύτερη ψυχολογία. Αυτό πάντως που λένε στη λαρισινή ομάδα είναι ότι μέχρι τώρα η συγκομιδή των βαθμών με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει μέχρι την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί (θα προηγηθεί ομιλία του Ματάισεν) και στις 4 μ.μ. από το χώρο Αλκαζάρ η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας για τους αγώνες της 1η αγωνιστικής των ομίλων, του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2017-2018. Ο 36χρονος, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, γυμναστής στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (αύριο, 20:30). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με τον Αστέρα Τρίπολης (28/08/2017) που είχε λήξει ισόπαλος με 1-1. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας, από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας και ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ζαραβινός από την Ένωση Αθήνας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από τον σύνδεσμο Βοιωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων:


ΣΗΜΕΡΑ
16.00 Αιγινιακός - Απόλλων Καλαμαριάς: Μαλούτας (Ημαθίας), Δεμερτζής (Πέλλας), Κεσισόγλου (Πέλλας), 4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας), παρ.: Κουζάκης(Θεσσαλίας)
16.00 Πανσερραϊκός - Εργοτέλης: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Αινάλης (Μακεδονίας), 4ος: Βουρνέλης (Μακεδονίας), παρ.: Γαβριηλίδης(Θράκης)
18.15 Ξάνθη - Παναιτωλικός: Καραντώνης (Ημαθίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σάββας (Σερρών), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.: Ταπαντζάς(Θράκης)
20.30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Πήττας (Ηλείας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), παρ.:Νικολακόπουλος(Αθηνών)

 

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
16.00 Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),: Κουράκης (Ηρακλείου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Βισκαδούρος (Ηρακλείου), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου)
16.00 Ατρόμητος - Κέρκυρα: Τζήλος (Λάρισας), Γκάγκας (Λάρισας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Σπυρόπυλος(Φθιώτιδας)
18.15 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Τσαμούρης (Πειραιά), Δημητριάδης (Καστοριάς), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Κιοτζένης (Ξάνθη), παρ.: Λιίλιος(Λάρισας)
18.15 Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Κακρίδης (Κορινθίας), παρ.: Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας)
20.30 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Ζαραβινός (Αθηνών), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)
20.30 ΑΕΚ - Λαμία: Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Ποντίκης (Πρέβεζας), Κόντιζας (Πειραιά), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

 

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
16.00 Σπάρτη - Τρίκαλα: Μανούχος (Αργολίδας), Κύριος (αρκαδίας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), 4ος: Γκοβέσης (Αρκαδίας), παρ.: Κορτσαρης(Μεσσηνίας)
16.00 Κισσαμικός - Αχαρναϊκός: Κουναλάκης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.: Παπαδάκης(Λασιθίου)
16.00 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), 4ος: Αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)
18.15 Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), Μήταρης (Ανατολικής Αττικής), Κάλλης (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Δημητρόπουλος (Δυττικής Αττικής), παρ.: Αγαδάκος(Πειραιά)
20.30 Παναιγιάλειος - Άρης: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος: Κέκελος (Αιτ/νιας), παρ.: Κοκοτού(Αργολίδας)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass