Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΡ. ΧΑΣΑΝΙΔΗ

ΑΕΛ: Εμπόδιο οι τραυματισμοί

• Φιλικό σήμερα με τον ΓΣ Φαρσάλων (16:00, κλ. Αλκαζάρ)

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 16:39

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάζεται ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ, Χρήστος Χασανίδης, λόγω των απουσιών κυρίως από τραυματισμούς, που δημιουργούν μεγάλα εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας.

Ήδη τρεις παίκτες οι Καμάρας, Φιλιππόπουλος και Τσαβές προσπαθούν να επανέλθουν σιγά-σιγά, ενώ αυτό το διάστημα απέχει των προπονήσεων, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Χρ. Γκογκίδης που θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα.
Όλο αυτό το σκηνικό καθιστά αρκετά δύσκολη την προετοιμασία της ομάδας, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι του κυπέλλου.
«Ουσιαστικά παίξαμε με 7 άτομα και κάτω από αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι του κυπέλλου μετατράπηκε σε έναν καλό αγώνα προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Σαφώς και θέλαμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου, αν και δεν ήταν ο κύριος στόχος μας, αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χασανίδης και πρόσθεσε:
«Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά στις προπονήσεις. Σιγά-σιγά ξεπερνάμε τους τραυματισμούς και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε στο σημείο που θέλουμε. Πλέον, αφού το κύπελλο για μας δεν υπάρχει, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και στόχους που έχουμε θέσει».
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ακόμα παικτών προκειμένου να συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ. Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» θέλουν να καλύψουν τις θέσεις 2 και 5 με παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, ούτως ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στη νέα Α2 Εθνική.
Σήμερα εν τω μεταξύ η ΑΕΛ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣ Φαρσάλων (που φέτος θα δώσει το «παρών» στη Β’ Εθνική) στις 16.00 στο κλειστό του Αλκαζάρ.
Στη διάθεση του τεχνικού Χρήσου Χασανίδη θα βρίσκονται οι Τσαβές, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Βλαχούλης, Κονδυλόπουλος, Καμάρας, Παπαχρήστος, Γκιουλέκας και Φιλιππόπουλος.
Α.Γ.