ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (18:15) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πρεμιέρα κυπέλλου για τον Απόλλωνα

*Σ. Θεοδοσιάδης: «Να κυριαρχήσουμε από την αρχή του παιχνιδιού»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 22:20

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 18:15 (COSMOTE SPORT 3 HD) στο «Γρ. Λαμπράκης» στην Καλλιθέα την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος στον 3ο όμιλο. Στόχος της λαρισινής ομάδας είναι να ξεκινήσει της υποχρεώσεις της με το δεξί και να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Ειδικά μετά το χθεσινό 2-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα δώσει σημαντική ώθηση στην προσπάθεια της Λαρισινής ομάδας.

Χθες το πρωί η ομάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση στη Φιλιππούπολη και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα, όπου το βράδυ κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας. Στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε τους Φιρινίδη, Κραβαρίτη, Σάββα, Κουρτεσιώτη, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρία, Χατζή, Αγρόδημο, Σουλίδη, Λαμπρόπουλο, Τσιλούλη, Βουτσιά, Μαυριά, Τζάνη, Σαχινίδη, Μίλιτς, Καρακατσάνη και τους νεαρούς (όπως είναι υποχρεωτικό) Πρατσίλα και Τσιάτα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ

Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης επισήμανε ότι οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και τόνισε ότι εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

«Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, είναι τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το πώς θα μπούμε εμείς αλλά και το πώς θα αντιδράσει ο αντίπαλος. Δεν πρέπει να αιφνιδιαστούμε, αντιθέτως στόχος μας είναι να κυριαρχήσουμε από την αρχή του αγώνα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στη συνέχεια.

Η Καλλιθέα είναι μία νεανική ομάδα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εμείς θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό και περιμένω από τους παίκτες μου να παρουσιάσουν το καλύτερό τους εαυτό γιατί από δω και πέρα τα παιχνίδια είναι επίσημα και αυτό που μετράει είναι η νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

Την προσπάθεια του Απόλλωνα αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί Λαρισαίοι που διαμένουν μόνιμα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πέραν των φιλάθλων από τη Λάρισα που μεμονωμένα θα βρεθούν στο «Γρ. Λαμπράκης» της Καλλιθέας.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν σήμερα Πέμπτη στις 4 το απόγευμα με την ομάδα Κ-19, υπό την επίβλεψη του τεχνικού Κώστα Κολομητρούση.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε χθες η αυλαία του 3ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ επικράτησε (κεκλεισμένων των θυρών) 2-0 της Λαμίας στη Ριζούπολη.

Ο Χιμένεθ διαχειρίστηκε το ματς με εννέα αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Κυριακής (εναντίον του ίδιου αντιπάλου), με καθαρό 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Λιβάγια, Μπακασέτα.

Η Λαμία απείλησε άμεσα στο 8΄ με οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Φράγκου και στάθηκε καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία, δημιούργησε ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε (από σπρώξιμο του Παπαργυρίου) και εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 49΄.

Στο 80΄ ο Μάνταλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 παίρνοντας το «ριμπάουντ» από σουτ του Λιβάγια και απόκρουση του Πίτκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69΄Αραούχο), Τσίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61΄ Μάνταλος), Λιβάγια.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (57΄ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63΄ Ντ'Ακόλ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ    2-0     3

Απόλλων Λάρ.         0-0     0

Καλλιθέα       0-0     0

Λαμία 0-2     0

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass