ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΜΕ 4-0

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ Κ17

*Τιμήθηκε από την ΕΠΣΛ ο τεχνικός των «βυσσινί» Ζήσης Ζιάγκας

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 22:24

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε χθες στο γήπεδο Χάλκης η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την ομάδα Νέων Κ17 της ΑΕΛ. Νικητές αναδείχθηκαν οι «βυσσινί» με σκορ 4-0 (1-0 σκορ α’ ημιχρόνου).

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση της ΕΠΣΛ τίμησε τον τεχνικό της ΑΕΛ Κ17, Ζήση Ζιάγκα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και για το ότι ήταν ο τελευταίος Λαρισαίος αρχηγός της μεγάλης ΑΕΛ που σήκωσε κύπελλο Ελλάδας (το 2007).

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ, Τέλης Γκούμας ο οποίος χαρακτήρισε τον Ζήση Ζιάγκα ως τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού που προσπαθούν για το καλύτερο και την ΑΕΛ. Ανθοδέσμη στον Ζήση Ζιάγκα έδωσε το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης, Τάκης Γιοβανόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η Μικτή Νέων προσπάθησε να βρει σιγά-σιγά τα πατήματά της απέναντι σε μία πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα, όπως η ΑΕΛ Κ17 που έχει ξεκινήσει ήδη τις επίσημες υποχρεώσεις της. Σε γενικές γραμμές υπήρχε διάθεση από τους παίκτες, που απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Το σκορ για τους «βυσσινί» άνοιξε με την εκπνοή του πρώτου 40λεπτου ο Τέλλιος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κόφφα στο δοκάρι. Στο 62’ ο Μιλτιάδης είχε δοκάρι για την ΑΕΛ, ενώ στο 70’ ο Μαλούσι με πέναλτι που κέρδισε ο Δημόπουλος έκανε το 2-0. Στο 72’ ο Μιλτιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Παπαδημητρίου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπατζιανούλης, με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Τζήκα.

ΑΕΛ Κ17 (Ζιάγκας): Σουλούκος, Παπαδημητρίου, Κοντογιώργος, Κουσκουρίδας, Τέλλιος, Μαλούσι, Κόφφας, Μπουζούκης, Τσουμάνης, Έξαρχος, Σταύρος (Κολοβός, Παπακωνσταντίνου, Δημόπουλος, Μαγιάκος, Μιλτιάδης).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ (Κυζιρίδης): Γκούμας, Μπάγκας, Μπούρας, Δραγατσίκης, Τσιμπόλης, Φουρίκης, Μαντζώνης, Γαλανόπουλος, Τσαρούχας, Δρόσος, Βλαχάκης (Κοτλής, Τσουμάνης, Γκατζιούρας, Μασούρας, Ντόκος, Λεπενιώτης, Μπενεχούτσιος, Μπουμπουλής, Σκουλίδης, Βλησαρούλης, Χουλιαρόπουλος, Φαρμάκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μετά το φιλικό παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:

Ζ. Ζιάγκας (ΑΕΛ): «Έχουμε παίξει δύο επίσημα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και με Γιάννενα. Είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με πέρσι και έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Έχουμε 6-7 παιδιά από πέρσι που έχουν παίξει 25 παιχνίδια και παράλληλα έχουμε επιλέξει και κάποια άλλα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη όρεξη, έχουμε βελτιώσει τις συνθήκες σε σχέση με πέρσι, φέτος για παράδειγμα έχουμε γήπεδο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει έρθει ο Γιάννης Παπαϊωάννου που έχει εξειδικευτεί σε ένα αντικείμενο και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Βαθμολογικά δεν μας ενδιαφέρει πού θα φτάσουμε. Προσωπικά θέλω να βελτιώσω τα παιδιά όσο περισσότερο μπορώ, έτσι ώστε να στελεχώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι την Κ20».

Κ. Κυζιρίδης (ΕΠΣΛ): «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Κ17 της ΑΕΛ που αποδέχθηκε την πρόσκληση για το φιλικό. Εμείς ξεκινήσαμε μία προσπάθεια εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες. Μέχρι στιγμής είδαμε περί τα 60 παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2002-03 και καταλήξαμε σε μία 25άδα με την οποία παίξαμε αυτό το φιλικό. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του α’ ημιχρόνου και από τα παιδιά που έπαιξαν σ’ αυτό το διάστημα, αλλά για το β’ ημίχρονο είμαι προβληματισμένος για την ετοιμότητα των παιδιών που έπαιξαν. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο Χάλκης τη σκυτάλη θα πάρει η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ η οποία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ΑΕΛ Κ14.

Η αποστολή της Μικτής Παίδων ΕΠΣΛ για το σημερινό παιχνίδι είναι η εξής:

Κατσής (Αμπελωνιάκος), Δελημήτρος, Τσιομήτας Στ., Τσιομήτας Απ., Μπαριώτας, Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Πασσιάς (Διογένης), Παπαδάκος, Μανωλόπουλος, Νατσίδης (Ηρακλής Λάρ.), Παπαδόπουλος, Μητάκος, Ζαχόπουλος, Μηλίγκας, Τσιάμης (Ν. Πολιτεία), Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Χριστακέας, Παπαγιάννης (Ολύμπικ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Καραγκιόζης, Παπαϊωάννου (ΠΟΕ), Δανιλούλης, Παϊτέρης (Προμηθέας), Αθάνατος (Τοξότης).

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο Χάλκης στις 16.00.

ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας τους οι Μικτές ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες Νέων του ΠΑΟΚ και στις 30 του μηνός με τον Ολυμπιακό, ενώ στις 11 Οκτωβρίου θα παίξουν με τις Μικτές της ΕΠΣ Πιερίας.

Σε ό,τι αφορά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται να ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ), ενώ στον όμιλο της Λάρισας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι τα Ιωάννινα, η Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass