Τζάκι ΜαταΪσεν:

«Δεν χρειαζόταν τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός»

• Ουζουνίδης: «Κάναμε καλό παιχνίδι από άποψη σοβαρότητας»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 22:15

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν από την αγωνιστική εικόνα των «βυσσινί» παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Ανδρέα Δερμιτζάκη για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν και τον διαιτητή για να νικήσει. Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Δερμιτζάκη που έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι, δείχνοντας καλά στοιχεία. Κατά δεύτερον δεν είμαι απογοητευμένος από το παιχνίδι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί είχαμε καλά διαστήματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας. Αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι εκτός έδρας, θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα και ειδικότερα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη με την μπάλα και να έχουμε αυτοπεποίθηση όπως στα πρώτα είκοσι λεπτά. Αλλά για μένα ήταν καλό παιχνίδι, μπορώ να μάθω πολλά πράγματα από αυτό. Ποτέ δεν κάνω κριτική στον διαιτητή, αλλά ένα παραδοσιακά μεγάλο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται τον διαιτητή για να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν έκανα κριτική στον διαιτητή, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσει. Δεν σχολιάζω ατομικά τους παίκτες μου. Έχουμε τρία παιχνίδια στη σειρά κι έπρεπε να χρησιμοποιήσω αρκετούς παίκτες. Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα δω ποιους παίκτες θα υπολογίζω και ποιους όχι. Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς όπως του Λαγού και του Γκόλια, αλλά τις εκτιμήσεις όσον αφορά στις θέσεις των παικτών τις κάνω εγώ στα αποδυτήρια και όχι στη συνέντευξη Τύπου. Όταν πιέζονται προσπαθούν να παίξουν γρήγορα, αλλά μπορούν να βρουν καλύτερες λύσεις. Είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που θεωρώ ότι έχουμε». Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: «Πήραμε το παιχνίδι, μετά το επόμενο παιχνίδι ακολουθεί ντέρμπι. Κάναμε καλό παιχνίδι από άποψη σοβαρότητας, όμως νομίζω ήμασταν πιο καλά σαν γκρουπ. Σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και νομίζω ότι θα βελτιωθούμε περισσότερο. Δεν απειληθήκαμε πολύ από τον αντίπαλο. Είχαμε την άσχημη στιγμή με τον Λουτσιάνο που πάει για τη μαγνητική και η πρώτη εντύπωση είναι ότι έχει πρόβλημα στους χιαστούς». Για τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ: «Eνα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε πολύ πιο εύκολα ήταν μάλλον άστοχη μία τέτοια δήλωση. Έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες και νομίζω ότι μπορεί να πάει καλύτερα στην πορεία». Για την ΑΕΛ: «Είπα στους παίκτες μου ότι ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες που ακόμα δεν έχουν δέσει. Πού μπορεί να φτάσει δεν ξέρω γιατί και οι άλλες ομάδες έχουν καλό ρόστερ. Υπάρχει το μειονέκτημα ότι είναι μεγάλη ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass