ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Το ποδόσφαιρο εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης

• Προσφέρει 40.000 θέσεις εργασίας και 12,1 δισ. του ΑΕΠ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 16:02

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έκανε ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος στο 1ο επιχειρηματικό Συνέδριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο "Μακεδονία Παλάς" και το παρών δίνουν πολλοί παράγοντες.

Ο κ. Γιώργος Στράτος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την οργάνωση του Συνεδρίου. Μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε σημαντικά θέματα και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Η ευκαιρία αυτή συγκεντρώνει ταλαντούχους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο του μάρκετινγκ και του ποδοσφαίρου. Για τον ρόλο του κ. Σαββίδη δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ο κ. Σαββίδης είναι πολύ σημαντικός για την οικονομική ανάπτυξη του πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, παρά τις μακροχρόνιες προκλήσεις που έχουμε ήδη ξεκινήσει να αντιμετωπίζουμε, προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Το Συνέδριο αυτό, θα προσφέρει πολλές ιδέες προς όφελος όλων όσων συνδέονται με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Το Ποδόσφαιρο είναι ένα εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και οι δραστηριότητές του καλύπτουν 12,1 δισ. του ΑΕΠ ενώ προσφέρει 40.000 θέσεις εργασίας. Αυτά τα νούμερα αποδεικνύουν πως παρά τις μακροχρόνιες προκλήσεις, προσφέρει πολλές ευκαιρίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass