ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Κουτσιαύτης στον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ

• ΠΑΟΚ-Λαμία: Ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 16:04

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2017-2018.

Ο 41χρονος, Αριστομένης Κουτσιαύτης, πυροσβέστης στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Άρτας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" (Δευτέρα 16/10, 19:30). Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Καραβασίλης, από τον σύνδεσμο Καβάλας και ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Ένωση Αθήνας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Σταθόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά.
Ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Πανιώνιος-Ολυμπιακός που θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ την αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ (15/10) θα «σφυρίξει» ο Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.
Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:
14 Οκτωβρίου 2017
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ. Γιακουμής (Αθηνών)
20:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Μπερσής (Αρκαδίας)
15 Οκτωβρίου 2017
16:00 ΠΑΟΚ – Λαμία: Τζήλος (Λάρισας), Βασιλόπουλος (Εβρου), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.: Ταπατζάς (Θράκης)
18:15 Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)
18:15 Ατρόμητος Αθ. - Αστ. Τρίπολης: Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Κουράκης (Ηρακλείου), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)
18:15 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)
20:30 Ξάνθη – ΑΕΚ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)
16 Οκτωβρίου 2017
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΛ: Κουτσιαύτης (Αρτας), Καραβασίλης (Καβάλας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαΐας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass